Entreprenad Vem gör vad och när?

Vi håller i trådarna när du vill öppna en restaurang

Planerar du att öppna restaurang? Med utgång från din vision tar vi hand om den dagliga projektledningen för att förverkliga dina drömmar och målbild. Vi tar hand om alla de praktiska detaljerna och låter dig fokusera på de stora perspektiven. När du ska öppna restaurang tar vi hand om alla detaljer, stora som små. Det enda du egentligen behöver göra är att beskriva din vision och berätta vad det är du vill åstadkomma, så tar vi hand om resten.


Oavsett hur storslagen eller komplex din vision må vara så ser vi till att den förverkligas genom vår tjänst: totalentreprenad. Totalentreprenad är synonymt med “skräddarsydda helhetslösningar” som alltså innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

Kontakta oss

När du jobbar med Panea för att öppna restaurang kan du räkna med ett tätt samarbete där du alltid har full kontroll och översikt över projektet. Det är ju trots allt din vision vi förverkligar. Men du kanske inte måste vara med och dra åt minsta lilla skruv när vi ska bygga en restaurang tillsammans. Luta dig istället tillbaka och fokusera det du kan bäst och låt våra proffsiga hantverkare göra sitt.
Vi ser till att alla hantverkare, leverantörer och montörer besitter den nödvändiga kompetensen och alltid finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi håller koll på tidsplanen, säkrar kvalitén, tar hand om byggmöten, stämmer av mot budget och styr arbetet på plats. Ett grundligt arbete i det här ledet för att öppna restaurang sparar tid, energi och i slutändan även pengar. Vi ser till så att du är förberedd och kan se fram emot öppningsdagen av din restaurang med lugn.

Här är några saker du slipper tänka på när du jobbar med oss:

  • Projektledning
  • Bygghandlingar
  • Koordinering
  • Tidsplan
  • Budget

Låt oss bygga restaurangköket åt dig

Restaurangens hjärta är köket och det finns mängder av saker och detaljer att tänka på. Du behöver göra allt från att installera fettavskiljare och installera ventilation till att bygga ett restaurangkök som uppfyller alla krav som ställs från olika myndigheter. Dessutom behöver köket vara designat på ett sådant sätt som kökspersonalen trivs i och kan arbeta effektivt inom. Att bygga ett väldesignat restaurangkök med en logisk och smart utformning som fungerar effektivt är en konst – något som vi på Panea sakta men säkert förädlat under årens lopp. Vi ser inte enbart till att installera rätt restaurangmaskiner åt dig, vi kan även hjälpa till med de mer abstrakta delarna och momenten när du ska öppna restaurang, till exempel nämligen restaurangens inredning.

Vi kan bygga restauranginredning som passar din vision

Innan vi sätter igång med ett projekt har vi ett långt samtal där vi pratar om din vision, hur du vill att din verksamhet ska se ut och vilka som är målgruppen. Genom denna konceptutveckling skapar vi en målbild som vi använder oss av när vi ska bygga restauranginredningen. Tanken är att allt, från belysning och planlösning till möblerna, tapeterna och mattorna på golvet ska förstärka och förverkliga denna målbild. Att bygga restauranginredning kräver fingertoppskänsla, något som vi med vår långa erfarenhet kan bidra med. Allt du behöver för att förverkliga din dröm om att öppna egen restaurang – det kan vi hjälpa dig med.

För mer information om Planering & Projektering, kontakta:

Bageri:

Johan Olsson
08-510 00 302
johan.olsson@panea.se

Café & Restaurang:

Stefan Gyllencreutz
08-510 00 320
stefan.gyllencreutz@panea.se

Hotell:

Ylva Ras
08-510 00 351
ylva.ras@panea.se