Bagerimaskiner av hög kvalitet


Ett bageri behöver flera bagerimaskiner för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett effektivt och lönsamt sätt.

Här på denna sidan kan du hitta ett urval av bagerimaskiner som håller hög kvalitet och som du enkelt kan beställa genom oss.
Vi har kollen och erfarenheten som krävs för att skräddarsy en lösning för dig.

Du kan köpa bagerimaskiner för att spara tid och pengar

Syftet med högkvalitativa maskiner är att de kan göra ett jobb som annars skulle kräva mycket tid och flera personer. Här på sidan kan du hitta degblandare och brödsågar, ett måste för bagerier som vill kunna baka stora volymer med bröd och bakelser. Du hittar även frysskåp, diskmaskiner, kyl- och frysrum, ugnar i olika storlekar och många andra typer av maskiner som behövs i ett modernt kök. Oavsett om du vill ha restaurangmaskiner i Stockholm, Göteborg eller en mindre ort i Sverige så står vi redo att hjälpa dig.

Kontakta oss

Beställ bagerimaskiner i Stockholm som passar din verksamhet

Vill du köpa bagerimaskiner som håller hög kvalitet och har bra priser kan du med fördel vända dig till oss. Vi kan inte bara hjälpa dig hitta maskiner som håller en hög nivå, när du vänder dig till oss kan vi även hjälpa dig med strategisk planering. Det innebär att vi kan hjälpa dig identifiera vilka maskiner du behöver mest för att kunna förverkliga just din vision. Dessutom erbjuder vi mer än bara möjligheten att köpa ugn, disk och frys. Vi står även redo att ge support och service för restaurangmaskiner och cafémaskiner. Om något börjar krångla kan vi snabbt se till att ni kommer igång igen, något som våra kunder uppskattar mycket.

Ett urval av relaterade produkter

Bagerimaskiner

Vilka maskiner som behöves i ett bageri är starkt beroende av vilken typ av produkter som skall produceras, och givetvis också vilken kapacitet som önskas. Som grundregel behöves degblandare, ugn, jässkåp, degdelare och kavlingsmaskin som grundutrustning för att kunna baka de vanligaste bröd och kaffebrödssorterna. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med vilka maskiner du behöver för just ditt bageri.
Kontakta oss för prisuppgifter för olika bagerimaskiner. Vi erbjuder olika fabrikat och modeller i olika prisklasser och utföranden.
Med varje bagerimaskin följer en bruksanvisning med information om rengöring och underhåll. Följ dessa rekommendationer och upprätta en checklista över bagerimaskinernas rengöringsbehov; daglig; veckovis och månadsvis. På så vis ökar du maskinernas livslängd. Underhållna och rengjorda maskiner orsakar inte heller några anmärkningar vid inspektion från myndigheters hälso- och livsmedelsenheter.
Vi erbjuder ett komplett sortiment av maskiner och utrustning för alla storlekar av bagerier. Kontakta oss så berättar vi mer.