Konditori & bageri
Många bullar i luften?

Bageri och konditori

Att driva bageri och konditori är ett ständigt pussel.Bagarna ska ha koll på mängder av saker och det handlar om mer än bara jäsningstider och bullarnas gräddtid.

De behöver bland annat ha full koll på hygienen, följa processerna för hantering av olika livsmedel och se till att det alltid är ordning och reda på plats. Dessutom finns det även andra delar av bageriet som behöver fungera på ett smidigt sätt.

Hur bakar man cupcakes, finska pinnar och prinsesstårtor samtidigt som man har koll på resten av verksamheten? Vi har svaret.

Bageri- och konditorimaskiner ger bättre förutsättningar

Vi vet precis hur man driver ett bageri eller konditori på ett lönsamt och hållbart sätt. Vi har trots allt hjälp till att starta framgångsrika företag i denna bransch i cirka 30 år, från industribageri till butiksbageri och allt däremellan. En del av hemligheten ligger i användandet av bageri- och konditorimaskiner. Det är trots allt med dessa maskiner som personalen kan baka mängder av bullar, bröd och bakelser.

Vi på Panea kan hjälpa dig att köpa in högkvalitativa maskiner till just din verksamhet. Du hittar backdiskmaskiner, brödsågar, ugnar, degblandare, degdelare och mycket annan utrustning som snabbt blir ovärderlig för verksamheten.

Kontakta oss

Bageri- och konditoriutrustning är bara en del av framgångsreceptet

För att lyckas med din satsning kommer du att behöva mer än bara bageri- och konditorimaskiner av hög kvalitet, även om dessa naturligtvis också behövs. Det är minst lika viktigt att de andra delarna av verksamheten fungerar väl. Arbetsschema, välplanerade köksrutiner, kvällsförberedelser för morgonpasset och vice versa, beställning- och leveransmottagning av ingredienser. Detta är några av de saker som inte tillhör din bageri- och konditoriutrustning men som också behöver finnas på plats.

Att driva ett företag idag är tufft, oavsett om du vill driva ett bageri, konditori, café eller en restaurang. Du är trots allt sällan ensam om att driva ett liknande företag i din stad, ibland inte ens i ditt område. Det finns många saker du kan göra för att klara dig i dagens hårt konkurrensutsatta marknad, från att profilera din målgrupp till att utveckla ett vinnande koncept och hitta bra finansieringslösningar till din satsning.

Vi vet vad som krävs för att lyckas, oavsett om du vill starta ett mysigt café, ett leveransbageri eller ett konditori som specialiserar sig på att baka sötsaker. Oavsett om du vill ha hjälp med inköpet av bageri- och konditorimaskiner eller vill ha hjälp att styra upp verksamheten finns vi nära tillhands.

Vill du veta mer? Kontakta Johan Olsson.

Ring mig på 08-510 00 302 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar jag mer.

Ett urval av relaterade produkter

Bagerimaskiner