• Om oss
  • Kontakt
  • Svenska Svenska Svenska sv
  • English English Engelska en
  • 0Shopping Cart
Panea
  • Våra affärsområden
    • Café & restaurang
    • Bageri
      • Konditori & bageri
      • Industribageri
      • Butiksbageri
      • Panea katalog 2021
      • Våra leverantörer
    • Hotell
    • Finansieringslösningar
    • Service och Support för bageri-, café-och restaurangmaskiner
  • Våra case
  • Våra tjänster
    • Strategisk Utveckling
    • Entreprenad
    • Cafe och Restauranginredning
    • Finansieringslösningar
  • Maskiner & utrustning
          • Silos – råvaruhantering – uppvägning
            • Silos - Råvaruhantering - Uppvägning

              Inom och utomhus silos. Automatsik råvarudosering, recepthantering, storsäckstömmare, vattendosering, vattenkylning

              Läs mer
          • Vispmaskiner
            • Vispmaskiner

              Vispmaskiner från 2 - 200 liter i olika utföranden

              Läs mer
          • Degblandare
            • Degblandare

              Degblandare med fast eller farbar gryta. Fristående eller inbyggda lyftar med tipp.

              Läs mer
          • Bullrivare/ Bullautomater
            • Bullrivare/Bullautomater

              Manuella bullrivare från Erika till fleradiga helautomatiska bullautomater från t.ex. Fortuna och Sottoriva

              Läs mer
          • Degdelare
            • Degdelare

              Hydrauliska 10/20 degdelare samt Paneotrad

              Läs mer
          • Matbrödslinjer och maskiner
            • Matbrödslinjer och maskiner

              Maskiner och linjer för matbrödstillverkning avvägare, konrundrivare, långrullare, vilskåp

              Läs mer
          • Fristående långrullare
            • Fristående Långrullare

              Långrullare för manuell mottagning

              Läs mer
          • Produktionslinjer
            • Produktionslinjer

              Kavlingslinjer och automatiseringslösningar för plåt och vagnshantering för olika produktionsbehov som byggs efter önskemål av vår finska tillverkare Jostec.

              Läs mer
          • Rheonmaskiner
            • Rheonmaskiner

              Japanska Rheon tillverkar 2 olika maskinkategorier. Dels Surdegsavvägare och linjer t.ex. Twindivider och VX 122 Dels KN cornocupia maskiner som väver in fler olika deglager i och fyllning samma produkt för tillverkning av t.ex. dammsugare

              Läs mer
          • Tårtskärare
            • Tårtskärare

              Ultraljudstårtskärare från tyska Döinghaus samt vattenskärare från franska Hydroprocess

              Läs mer
          • Kavlingsmaskiner
            • Kavlingsmaskiner

              Manuella och helautomatiska kavlingsmaskiner i bords eller golvmodell

              Läs mer
          • Sprits- och Kakmaskiner
            • Sprits Och Kakmaskiner

              Maskiner som spritsar eller skär av kakdegar och lägger produkterna direkt på plåt

              Läs mer
          • Chokladmaskiner
            • Chokladmaskiner

              Maskiner och linjer för choklad och pralintillverkning

              Läs mer
          • Glassmaskiner/ krämkokare
            • Glassmaskiner/ krämkokare

              Maskiner för glass och krämtillverkning

              Läs mer
          • Gelé/Spray
            • Gelé/Spray

              Maskiner för att spraya gelé, choklad, oljor etc.

              Läs mer
          • Gräddmaskiner
            • Gräddmaskiner

              Maskiner för gräddtillverkning bords och golvmodeller

              Läs mer
          • Fyllningsmaskiner
            • Fyllningsmaskiner

              Utrustning för att dosera och fylla flytande eller lösa mixer för konditori tillverkning

              Läs mer
          • Surdeg/ levaintankar
            • Surdeg/ levaintankar

              Surdegsbehållare för tillverkning av sur/levain degar Automatsika cykler med kyla, värme, rörverk etc.

              Läs mer
          • Frys/kyl/jäs
            • Frys/kyl/jäs

              Rum och skåp för alla typer av kyl, frys och jäsutrustning från olika utvalda leverantörer

              Läs mer
          • Ugnar
            • Ugnar

              Utvalda stickugnar, däckugnar och butiksugnar från ledande tillverkare

              Läs mer
          • Brödsågar
            • Brödsågar

              Manuella eller halvautomatiska brödsågar med fast eller ställbar skivtjocklek

              Läs mer
          • Plåtrengörning
            • Plåtrengörning

              Maskiner för rengörning av bageriplåt

              Läs mer
          • Diskmaskiner
            • Diskmaskiner

              Utvalda diskmaskiner passande för bageri/konditori

              Läs mer
          • Analysutrustning
            • Analysutrustning

              Brabender är idag världsledande tillverkare för test- och analysutrustning inom livsmedelsindustrin.

              Läs mer
          • Begagnad utrustning
            • Begagnad utrustning

              Begagnade maskiner och utrustning i lager

              Läs mer
          • Rengöring, Smörjkit
            • Rengöring, Smörjkit

              Rengöring och smörjkit för ugnar, och övriga maskiner

              Läs mer
          • Kataloger
            • Kataloger

              Kompletta kataloger från våra leverantörer

              Läs mer
  • Felanmälan
  • Kontakta oss
  • 0
    X
    • Inga produkter i listan
  • Sök
  • Menu Menu
Bageriprodukter | Panea

Byggledning och projektering – därför bör du anlita en konsult

16 januari, 2019/i Okategoriserad /av gomo_veeraj

Drömmer du om att driva en elegant restaurang eller ett mysigt café? En stor del av framgången ligger på lokalen. Byggledning och projektering är en tjänst som syftar till att hjälpa blivande krögare med själva byggandet. Våra konsulter och projektledare kan både bidra med råd och se till att bygget blir utfört på bästa möjliga sätt. Vi går igenom vad tjänsten går ut på och varför den är så viktig.

 

Vad innebär tjänster som byggledning och projektering?

Precis som namnet antyder handlar det om att leda ett byggprojekt. Dessa kan se ut på oändligt många olika sätt, helt beroende på vad det är för typ av byggnation som ska utföras. I många fall handlar det om att renovera en lokal och förbereda för användning i köksmiljö. Både restaurang och café har högt ställda krav på sin lokal, speciellt när det kommer till köket och hanteringen av mat. För att klara av dessa krav är det bättre att anlita en konsult för byggledning och projektering som känner till kraven och även kan bygga ut på ett sådant sätt att kraven uppfylls direkt.

 

Använd tiden effektivt

Det är inte alla som har kompetensen och erfarenheten som krävs för att leda ett byggprojekt. Alla är vi trots allt inte arkitekter, ingenjörer eller projektledare. De flesta krögare har andra styrkor som passar bättre för att driva en restaurang eller ett café. Naturligtvis är det fullt möjligt att leda ett byggprojekt även som vanlig privatperson men det går betydligt bättre genom att överlåta arbetet till någon som verkligen kan.

 

En projektledare kan ta tag i ett byggprojekt och se till att alla delar fungerar direkt, speciellt om de dessutom har erfarenhet av renoveringar för café och restaurang. Med hjälp av projektledaren blir det enklare att schemalägga arbetarna. Dessutom blir det lättare att ta reda på när bygget blir färdigt, samt hantera eventuella förseningar eller oväntade händelser.

 

Lättare att budgetera och estimera kostnader

Kunskap väger tungt, speciellt när det kommer till att förutspå ungefär hur mycket något kommer att kosta. Här finns det i princip bara en sak som hjälper och det är erfarenhet. En projektledare som vet hur lång tid en viss typ av renovering tar samt vad utrustningen kommer att kosta kan ge ett betydligt mer exakt svar på den mycket viktiga frågan: vad kommer detta att kosta?

 

Riskhantering

Att bygga är inte riskfritt. Saker kan hända, speciellt om personen som håller i bygget inte riktigt har koll på gällande regler och föreskrifter. Det är ditt ansvar att ett byggprojekt utförs på ett säkert sätt, oavsett om du vet vad du gör eller ej. I värsta fall kan en dåligt skött byggarbetsplats leda till allvarliga skador, både för personalen som arbetar där och även för själva lokalen.

 

Låt en projektledare ta hand om det administrativa

Som du märker finns det många fördelar med att låta en erfaren konsult axla projektledarrollen åt dig. Det innebär inte att du tappar kontroll över bygget utan att en erfaren konsult ser till att din vision förverkligas. Byggledning och projektering är en tjänst som i första hand går ut på att hjälpa blivande krögare med byggdelen. På samma sätt som du låter en erfaren kock ta hand om matlagningen istället för att göra det på egen hand kan du låta en erfaren projektledare ta hand om byggledningen.

 

Gör dig själv en tjänst och överlåt byggandet åt oss

Våra konsulter har flera års erfarenhet av byggledning och projektering för restaurang och många andra projekt. Detta är erfarenhet som kommer väl till pass vid alla typer av byggprojekt, från enklare renoveringar till fullständig nybyggnation och allt som finns däremellan. I korthet ser tjänsten till att du som uppdragsgivare slipper lära dig allt som har att göra med bygg och renovering. Du skapar ett uppdrag ihop med vår konsult och vi ser till att infria uppdraget efter bästa förmåga. Det är både snabbare, säkrare och smartare än att göra allt på egen hand. Vill du veta mer om byggledning och projektering för café och restaurang? Hör av dig till oss och berätta vad du har för planer.

https://www.panea.se/wp-content/uploads/2020/07/bageriprodukter-1.jpg 321 845 gomo_veeraj https://www.panea.se/wp-content/uploads/2021/01/logo.png gomo_veeraj2019-01-16 13:59:332022-06-01 09:15:41Byggledning och projektering – därför bör du anlita en konsult

Recent Posts

  • Bocuse d’Or med Haglunds Industri
  • En mjukglassmaskin – oändliga möjligheter
  • Därför är maskiner den effektivaste metoden för plåtrengöring
  • Ledig tjänst: Servicetekniker
  • Vi ses på två mässor i höst!

Vi erbjuder allt från design och konceptutveckling till genomförande och service samt finansieringslösningar inom Café, Restaurang, Hotell, Konditori och Bageri.

Vår affärsidé är enkel: hjälpa våra kunder skapa framgångsrika och lönsamma verksamheter.

Våra affärsområden

  • Café & Restaurang
  • Bageri
  • Hotell
  • Finansieringslösningar
  • Service och Support för bageri-, café-och restaurangmaskiner

Kontakta oss

Adress

Besöksadress:
Pontonjärgatan 37
112 37 STOCKHOLM

Postadress:
Panea AB | Box 12097 | SE-102 23 Stockholm

Tel
+46 (0) 8 510 00 300

Email
se våra e-mailadresser här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll bara i uppgifterna nedan och du får nyheterna rakt ner i din inkorg!

    Läs vår blogg

    Följ oss på sociala medier

    © Panea 2023 | Powered by GO MO Group

    Integritetspolicy

    Finansieringslösningar för restaurang – faktorer att ta hänsyn till Restaurang | Panea strategisk planering | Panea Därför är strategisk planering nödvändigt
    Scroll to top
    Artezen Katalog




      Panea katalog 2021




        Brabender Amylograph




          Brabender Viscoquick




            Brabender Extensograph E




              Brabender Moisture Tester MT-C




                Brabender Farinograph




                  Brabender analys och mätinstrument




                    We are using cookies to give you the best experience on our website.

                    You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings.

                    Privacy Overview

                    This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

                    Strictly Necessary Cookies

                    Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

                    3rd Party Cookies

                    This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

                    Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.

                    Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

                    Cookie Policy

                    More information about our Cookie Policy