• Om oss
  • Kontakt
  • Svenska Svenska Svenska sv
  • English English Engelska en
  • 0Shopping Cart
Panea
  • Våra affärsområden
    • Café & restaurang
    • Bageri
      • Konditori & bageri
      • Industribageri
      • Butiksbageri
      • Panea katalog 2021
      • Våra leverantörer
    • Hotell
    • Finansieringslösningar
    • Service och Support för bageri-, café-och restaurangmaskiner
  • Våra case
  • Våra tjänster
    • Strategisk Utveckling
    • Entreprenad
    • Cafe och Restauranginredning
    • Finansieringslösningar
  • Maskiner & utrustning
          • Silos – råvaruhantering – uppvägning
            • Silos - Råvaruhantering - Uppvägning

              Inom och utomhus silos. Automatsik råvarudosering, recepthantering, storsäckstömmare, vattendosering, vattenkylning

              Läs mer
          • Vispmaskiner
            • Vispmaskiner

              Vispmaskiner från 2 - 200 liter i olika utföranden

              Läs mer
          • Degblandare
            • Degblandare

              Degblandare med fast eller farbar gryta. Fristående eller inbyggda lyftar med tipp.

              Läs mer
          • Bullrivare/ Bullautomater
            • Bullrivare/Bullautomater

              Manuella bullrivare från Erika till fleradiga helautomatiska bullautomater från t.ex. Fortuna och Sottoriva

              Läs mer
          • Degdelare
            • Degdelare

              Hydrauliska 10/20 degdelare samt Paneotrad

              Läs mer
          • Matbrödslinjer och maskiner
            • Matbrödslinjer och maskiner

              Maskiner och linjer för matbrödstillverkning avvägare, konrundrivare, långrullare, vilskåp

              Läs mer
          • Fristående långrullare
            • Fristående Långrullare

              Långrullare för manuell mottagning

              Läs mer
          • Produktionslinjer
            • Produktionslinjer

              Kavlingslinjer och automatiseringslösningar för plåt och vagnshantering för olika produktionsbehov som byggs efter önskemål av vår finska tillverkare Jostec.

              Läs mer
          • Rheonmaskiner
            • Rheonmaskiner

              Japanska Rheon tillverkar 2 olika maskinkategorier. Dels Surdegsavvägare och linjer t.ex. Twindivider och VX 122 Dels KN cornocupia maskiner som väver in fler olika deglager i och fyllning samma produkt för tillverkning av t.ex. dammsugare

              Läs mer
          • Tårtskärare
            • Tårtskärare

              Ultraljudstårtskärare från tyska Döinghaus samt vattenskärare från franska Hydroprocess

              Läs mer
          • Kavlingsmaskiner
            • Kavlingsmaskiner

              Manuella och helautomatiska kavlingsmaskiner i bords eller golvmodell

              Läs mer
          • Sprits- och Kakmaskiner
            • Sprits Och Kakmaskiner

              Maskiner som spritsar eller skär av kakdegar och lägger produkterna direkt på plåt

              Läs mer
          • Chokladmaskiner
            • Chokladmaskiner

              Maskiner och linjer för choklad och pralintillverkning

              Läs mer
          • Glassmaskiner/ krämkokare
            • Glassmaskiner/ krämkokare

              Maskiner för glass och krämtillverkning

              Läs mer
          • Gelé/Spray
            • Gelé/Spray

              Maskiner för att spraya gelé, choklad, oljor etc.

              Läs mer
          • Gräddmaskiner
            • Gräddmaskiner

              Maskiner för gräddtillverkning bords och golvmodeller

              Läs mer
          • Fyllningsmaskiner
            • Fyllningsmaskiner

              Utrustning för att dosera och fylla flytande eller lösa mixer för konditori tillverkning

              Läs mer
          • Surdeg/ levaintankar
            • Surdeg/ levaintankar

              Surdegsbehållare för tillverkning av sur/levain degar Automatsika cykler med kyla, värme, rörverk etc.

              Läs mer
          • Frys/kyl/jäs
            • Frys/kyl/jäs

              Rum och skåp för alla typer av kyl, frys och jäsutrustning från olika utvalda leverantörer

              Läs mer
          • Ugnar
            • Ugnar

              Utvalda stickugnar, däckugnar och butiksugnar från ledande tillverkare

              Läs mer
          • Brödsågar
            • Brödsågar

              Manuella eller halvautomatiska brödsågar med fast eller ställbar skivtjocklek

              Läs mer
          • Plåtrengörning
            • Plåtrengörning

              Maskiner för rengörning av bageriplåt

              Läs mer
          • Diskmaskiner
            • Diskmaskiner

              Utvalda diskmaskiner passande för bageri/konditori

              Läs mer
          • Analysutrustning
            • Analysutrustning

              Brabender är idag världsledande tillverkare för test- och analysutrustning inom livsmedelsindustrin.

              Läs mer
          • Begagnad utrustning
            • Begagnad utrustning

              Begagnade maskiner och utrustning i lager

              Läs mer
          • Rengöring, Smörjkit
            • Rengöring, Smörjkit

              Rengöring och smörjkit för ugnar, och övriga maskiner

              Läs mer
          • Kataloger
            • Kataloger

              Kompletta kataloger från våra leverantörer

              Läs mer
  • Felanmälan
  • Kontakta oss
  • 0
    X
    • Inga produkter i listan
  • Sök
  • Menu Menu
Restaurangmaskiner | Panea

Fem saker att ta hänsyn till innan du ska investera i restaurangmaskiner i Stockholm

30 oktober, 2018/i Okategoriserad /av gomo_veeraj

Om du ska öppna en restaurang gäller det att köpa passande och kvalitativa restaurangmaskiner för att skapa rätt förutsättningar för dig och din personal. I den här bloggen har vi samlat fem saker som du bör tänka på inför dina kommande investeringar. 

1. Köp endast de maskiner som behövs

Detta kanske låter som en självklarhet men det är lätt att köpa saker som inte behövs, speciellt om du är en oerfaren krögare. Att köpa in fel maskiner, eller maskiner som inte används regelbundet, innebär oftast en onödig kostnad och belastning. Det är därför viktigt att basera inköpen på det som verkligen behövs.

2. Inspektera alla restaurangmaskiner

Oavsett om du köper nya eller begagnade restaurangmaskiner bör dessa alltid inspekteras noga. Saker kan trots allt hända under tillverkningen, transporten och installationen. Om restaurangmaskinerna inte fungerar fullt ut vid restaurangöppningen riskerar du i princip hela verksamheten direkt. För att öka möjligheten att lyckas som restaurang ska allt därför fungera så bra som möjligt redan från första dagen. 

3. Undersök garantierna

Det finns olika sätt att köpa restaurangmaskiner. Du kan gå via en tillverkare, via en återförsäljare, via en annan restaurang eller via ett företag som tillhandahåller begagnade restaurangmaskiner. I vissa fall kan en aktör uppfylla flera av dessa roller, exempelvis genom att erbjuda både nya och begagnade maskiner. Det är viktigt att komma ihåg att dessa olika aktörer erbjuder olika garantier. Det största skyddet får du när du köper från tillverkare och företag. Om du däremot köper begagnade maskiner kan det mycket väl vara så att det inte finns några garantier alls.

4. Tänk på de långsiktiga kostnaderna

Att köpa in restaurangmaskiner i Stockholm är kostsamt, men som tur är finns det många sätt att lösa finansieringen på. Om kapitalet finns är det fullt möjligt att köpa maskinerna direkt. Det är dock inte alla företag som har råd att göra det, trots att maskinerna är väsentliga för deras verksamhet. En annan finansieringslösning är att leasa restaurangens maskiner, vilket i princip innebär att man hyr utrustningen. Under en fastställd leasingperiod betalar man då en fast månadskostnad för maskinerna. När leasingavtalet är slut är det sedan möjligt att köpa loss utrustningen om man skulle vilja, oftast till ett redan bestämt restvärde.

5. Inspektera lokalens förutsättningar

Det är inte alltid möjligt att få plats med alla de maskiner du behöver till ditt café eller din restaurang. Det är trots allt lokalen som bestämmer vad som ryms. Naturligtvis går det att renovera men i vissa fall kan dessa extrakostnader vara för stora för företaget. Det kan vara väl värt att undersöka dina förutsättningarna först. På så sätt kan du vara säker på att du både får plats med dina restaurangmaskiner och att de kan användas fullt ut.

Hitta de bästa restaurangmaskinerna i Stockholm

Om du vill köpa restaurangmaskiner i Stockholm till bra pris är du välkommen att höra av dig till oss på Panea. Vi erbjuder kvalitativ utrustning för restauranger samtidigt som vi hjälper dig med allt annat som hör till krögarlivet – från finansieringen till inredning, rådgivning och mycket mer.

https://www.panea.se/wp-content/uploads/2018/10/blog-banner-4.jpg 321 845 gomo_veeraj https://www.panea.se/wp-content/uploads/2021/01/logo.png gomo_veeraj2018-10-30 08:22:492022-01-23 18:11:56Fem saker att ta hänsyn till innan du ska investera i restaurangmaskiner i Stockholm

Recent Posts

  • Bocuse d’Or med Haglunds Industri
  • En mjukglassmaskin – oändliga möjligheter
  • Därför är maskiner den effektivaste metoden för plåtrengöring
  • Ledig tjänst: Servicetekniker
  • Vi ses på två mässor i höst!

Vi erbjuder allt från design och konceptutveckling till genomförande och service samt finansieringslösningar inom Café, Restaurang, Hotell, Konditori och Bageri.

Vår affärsidé är enkel: hjälpa våra kunder skapa framgångsrika och lönsamma verksamheter.

Våra affärsområden

  • Café & Restaurang
  • Bageri
  • Hotell
  • Finansieringslösningar
  • Service och Support för bageri-, café-och restaurangmaskiner

Kontakta oss

Adress

Besöksadress:
Pontonjärgatan 37
112 37 STOCKHOLM

Postadress:
Panea AB | Box 12097 | SE-102 23 Stockholm

Tel
+46 (0) 8 510 00 300

Email
se våra e-mailadresser här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll bara i uppgifterna nedan och du får nyheterna rakt ner i din inkorg!

    Läs vår blogg

    Följ oss på sociala medier

    © Panea 2023 | Powered by GO MO Group

    Integritetspolicy

    En checklista för dig som ska starta en egen restaurang Café Interiör | Panea Restaurangfläkt – din guide om ventilation för restaurangen
    Scroll to top
    Artezen Katalog




      Panea katalog 2021




        Brabender Amylograph




          Brabender Viscoquick




            Brabender Extensograph E




              Brabender Moisture Tester MT-C




                Brabender Farinograph




                  Brabender analys och mätinstrument




                    We are using cookies to give you the best experience on our website.

                    You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings.

                    Privacy Overview

                    This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

                    Strictly Necessary Cookies

                    Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

                    3rd Party Cookies

                    This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

                    Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.

                    Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

                    Cookie Policy

                    More information about our Cookie Policy