Finansiering – hur har vi råd?

Finansiering för restauranger och caféer | Panea

Går du i tankarna på att starta en restaurang eller ett café? Har du redan löst problemen med hur du ska göra med finansiering? Även om du har en bra idé kan det vara svårt att komma till skott om du saknar finansiella medel. En del väljer då att gå till banken, men tyvärr är det många som får avslag eller som inte får låna den summa som behövs, helt enkelt för att många banker anser att restaurangverksamheter kan vara en allt för oviss investering. Som tur är kan vi på Panea hjälpa dig med finansiering av din verksamhet. Läs vidare för att få reda på hur vi kan hjälpa dig komma igång med restaurangen eller caféet.

Kontakta oss

Finansiering för restauranger och caféer

Vi har arbetat i många år med att hjälpa just restauranger och caféer att lyckas med sin satsning. Vi bistår exempelvis med hjälp gällande planering och projektering, entreprenad, inredning och finansiering. En fördel med att välja oss för finansieringen är att vi har koll på branschen och vet hur man går tillväga för att lyckas. Vi hjälper gärna till med förmånliga lån så att du kan göra verklighet av dina idéer och drömmar, oavsett om det handlar om att köpa in ny inredning, byta ut maskineriet eller något annat. Finansieringen av en verksamhet är något av det första du bör fixa eftersom det är omöjligt att göra något utan pengar. Om du vill kan vi boka in ett möte där vi tillsammans går igenom era idéer, visioner och önskemål. Vi kommer med konkreta förslag på hur ni ökar kundflödet, vad ni ska tänka på gällande val av inredning samt hur ni kan hålla nere kostnaderna.

Kontakta oss för mer information

Det finns många fördelar med att ta hjälp av en extern konsult när du ska komma igång med din restaurangverksamhet. Det finns nämligen enormt många fallgropar som kan vara svåra att förutse om du är ny i branschen. Med våra år av erfarenhet av att hjälpa företag starta och komma igång och lyckas, kan vi nu hjälpa även dig. Det är bekvämt att få hjälp med en komplett finansiering eftersom vi tillsammans kollar på alla delar av verksamheten, exempelvis:

  • Lokal och läge. Var bör lokalen finnas för att få ett så positivt kundflöde som möjligt?
  • Planlösning inuti lokalen (ofta behövs särskild isolering och ljuddämpande material i restaurangmiljöer för att skapa en inbjudande och bekväm atmosfär).
  • Inredning och design. Vilket intryck vill ni skapa och ge era kunder? Vi hjälper gärna till med konsultering gällande design, möbler, utrustning och liknande. Vi kan även hjälpa dig hitta rätt sorts maskiner och utrustning av hög kvalitet, men till ett bra pris.
  • Personal. Vi hjälper till att ta fram en plan för vilka/vilken personer/person som sköter vad i verksamheten.

I stort sett kan vi hjälpa till med allt, från början till slut. Om du endast behöver hjälp med finansiering och rådgivning är du välkommen att kontakta oss redan idag. Du kan nå oss via e-mail och på telefon. Ta det första steget och hör av dig till oss. Vi hjälper dig ta steget från dröm till aktiv verksamhet med bra kundflöde!