Funderar du på att köpa bagerimaskiner? Ta del av våra tips

Bagerimaskiner | Panea

Behöver din verksamhet investera i nya maskiner? Det finns ett stort urval av bagerimaskiner till salu, både nya och begagnade. Beroende på vilken sorts verksamhet du har finns det vissa maskiner som är mer fördelaktiga än andra. Oavsett om du driver ett mindre bageri, ett café eller kanske ett butiksbageri med hundratals (eller tusentals) kunder varje dag, är kvaliteten alltid lika viktig. Den här sortens bagerimaskiner kostar en del men det är väl investerade pengar. Maskinerna håller otroligt länge och går att lita på. För verksamheter som ständigt levererar nybakat bröd eller andra bakverk behöver du maskiner som klarar av att vara igång från morgon till kväll.

Kontakta oss

 

Investera i högkvalitativa bagerimaskiner och spara pengar i längden

Idag kan du köpa helt nya maskiner men även begagnade för bageriverksamheter. Du kan välja bland olika storlek, oavsett om du är på jakt efter ugnar, bakmaskiner eller skärmaskiner. Man får se inköpet som en investering. Det går helt enkelt inte att sköta en större bageriverksamhet på ett smidigt och fungerande sätt utan bra maskiner. Och även om ditt café är mindre behöver du ändå mer än ett par bunkar och en elvisp. Beroende på vilken sorts verksamhet du driver, exempelvis bageri och konditori med allt från bröd till bröllopstårtor, eller bageri, om det endast är just bröd du säljer, kan behovet av maskiner variera. För kompletta bagerier krävs ofta fler olika sorters maskiner för att alla delar ska fungera på ett enkelt sätt.

Beställ bagerimaskiner som passar just din verksamhet

Idag kan du beställa dina bagerimaskiner direkt på nätet. Det finns flera stora tillverkare och leverantörer som erbjuder maskiner från välkända varumärken och till bra priser. Handlar du från samma företag är det stor chans att det erbjuds rabatterade priser. Men framförallt kan du få hjälp med att välja rätt typ av utrustning, och få service och underhåll. För att dra ner priset kan du alltid kolla upp utbudet av begagnade maskiner. I vissa fall kan det dock vara bättre att investera i nytt direkt, men det går naturligtvis att kombinera båda alternativen.

Behöver du hjälp med fler delar än enbart maskiner och utrustning? Du kan få bra konsultering från stora företag inom planering och projektering, entreprenad och inredning. En del företag erbjuder en helhetslösning där allt från idé till full lokal ingår. Det finns många fördelar med att investera i konsultering när det kommer till just café- eller restaurangverksamheter då det är många delar att tänka på. Inte minst personalsäkerhet, men också krav på buller, miljö, hygien, effektivitet och atmosfär.

När du investerar i riktigt bra maskiner av hög kvalitet investerar du också i verksamhetens lönsamhet. Det spelar ingen roll hur goda bakverken är om ni inte kan baka och sälja tillräckligt många tillräckligt snabbt. Med rätt produkter blir arbetet lättare, smidigare och roligare. Effektivitet är otroligt viktigt inom kommersiella verksamheter, oavsett om du driver ett café i en mindre stad eller är ägare av en framgångsrik restaurang i innerstaden.