Sjöstaden Skybar: Unikt inredningskoncept

Det är med entusiasm vi nu kan meddela att vi är klara med Restaurang Sjöstaden Skybar i skyskrapan Sthlm 01. Vi är oerhört glada och stolta över att vi tog hem anbudet och på så sätt fick möjligheten ta fram detta unika och inspirerande koncept tillsammans med Gatun Arkitekter och Niklas Ahlbom, grundare Sjöstaden Skybar.

Inredningskoncept med inspiration från 70-talet

Vår uppgift har varit att leverera en färdig produkt, från vision till verklighet. Att tillverka och ta fram den specialritade inredningen av Gatun Arkitekter har varit riktigt roligt och utmanat vår lösningsförmåga. Nu står restaurangen klar och vi är riktigt nöjda över resultatet av de egendesignade bar- och matsalsstolarna, sofforna, borden, pendlande armaturerna, väggarmeturerna, väggpaneler, toalettskyltarna med mera som vi har tillverkat.

Köksutrustning levererad och installerad

Utöver att ha tillverkat och tagit fram den specialritade inredningen har vi även levererat och installerat samtlig köksutrustning, bland annat grill, rökeri, spis, ugn, diskmaskin och kylmonter. Köksutrustningen är installerad i samarbete med Skanska Fastigheter Stockholm som står bakom utvecklingen av Sthlm New Creative Business Spaces.

Vill du också ha hjälp med att ta fram och projektera ett restaurangkoncept?

Kontakta i så fall oss på Panea så hjälper vi dig. Vi har lång kunskap och erfarenhet av helhetskoncept och utrustning för såväl restaurang, konditori, bageri och hotell. För oss är inget projekt för stort eller för litet, utan vi ser med glädje fram emot alla nya förfrågningar.

Kontakta oss

Fler bilder på Sjöstaden Skybar