• Om oss
  • Kontakt
  • Svenska Svenska Svenska sv
  • English English Engelska en
  • 0Shopping Cart
Panea
  • Våra affärsområden
    • Café & restaurang
    • Bageri
      • Konditori & bageri
      • Industribageri
      • Butiksbageri
      • Panea katalog 2021
      • Våra leverantörer
    • Hotell
    • Finansieringslösningar
    • Service och Support för bageri-, café-och restaurangmaskiner
  • Våra case
  • Våra tjänster
    • Strategisk Utveckling
    • Entreprenad
    • Cafe och Restauranginredning
    • Finansieringslösningar
  • Maskiner & utrustning
          • Silos – råvaruhantering – uppvägning
            • Silos - Råvaruhantering - Uppvägning

              Inom och utomhus silos. Automatsik råvarudosering, recepthantering, storsäckstömmare, vattendosering, vattenkylning

              Läs mer
          • Vispmaskiner
            • Vispmaskiner

              Vispmaskiner från 2 - 200 liter i olika utföranden

              Läs mer
          • Degblandare
            • Degblandare

              Degblandare med fast eller farbar gryta. Fristående eller inbyggda lyftar med tipp.

              Läs mer
          • Bullrivare/ Bullautomater
            • Bullrivare/Bullautomater

              Manuella bullrivare från Erika till fleradiga helautomatiska bullautomater från t.ex. Fortuna och Sottoriva

              Läs mer
          • Degdelare
            • Degdelare

              Hydrauliska 10/20 degdelare samt Paneotrad

              Läs mer
          • Matbrödslinjer och maskiner
            • Matbrödslinjer och maskiner

              Maskiner och linjer för matbrödstillverkning avvägare, konrundrivare, långrullare, vilskåp

              Läs mer
          • Fristående långrullare
            • Fristående Långrullare

              Långrullare för manuell mottagning

              Läs mer
          • Produktionslinjer
            • Produktionslinjer

              Kavlingslinjer och automatiseringslösningar för plåt och vagnshantering för olika produktionsbehov som byggs efter önskemål av vår finska tillverkare Jostec.

              Läs mer
          • Rheonmaskiner
            • Rheonmaskiner

              Japanska Rheon tillverkar 2 olika maskinkategorier. Dels Surdegsavvägare och linjer t.ex. Twindivider och VX 122 Dels KN cornocupia maskiner som väver in fler olika deglager i och fyllning samma produkt för tillverkning av t.ex. dammsugare

              Läs mer
          • Tårtskärare
            • Tårtskärare

              Ultraljudstårtskärare från tyska Döinghaus samt vattenskärare från franska Hydroprocess

              Läs mer
          • Kavlingsmaskiner
            • Kavlingsmaskiner

              Manuella och helautomatiska kavlingsmaskiner i bords eller golvmodell

              Läs mer
          • Sprits- och Kakmaskiner
            • Sprits Och Kakmaskiner

              Maskiner som spritsar eller skär av kakdegar och lägger produkterna direkt på plåt

              Läs mer
          • Chokladmaskiner
            • Chokladmaskiner

              Maskiner och linjer för choklad och pralintillverkning

              Läs mer
          • Glassmaskiner/ krämkokare
            • Glassmaskiner/ krämkokare

              Maskiner för glass och krämtillverkning

              Läs mer
          • Gelé/Spray
            • Gelé/Spray

              Maskiner för att spraya gelé, choklad, oljor etc.

              Läs mer
          • Gräddmaskiner
            • Gräddmaskiner

              Maskiner för gräddtillverkning bords och golvmodeller

              Läs mer
          • Fyllningsmaskiner
            • Fyllningsmaskiner

              Utrustning för att dosera och fylla flytande eller lösa mixer för konditori tillverkning

              Läs mer
          • Surdeg/ levaintankar
            • Surdeg/ levaintankar

              Surdegsbehållare för tillverkning av sur/levain degar Automatsika cykler med kyla, värme, rörverk etc.

              Läs mer
          • Frys/kyl/jäs
            • Frys/kyl/jäs

              Rum och skåp för alla typer av kyl, frys och jäsutrustning från olika utvalda leverantörer

              Läs mer
          • Ugnar
            • Ugnar

              Utvalda stickugnar, däckugnar och butiksugnar från ledande tillverkare

              Läs mer
          • Brödsågar
            • Brödsågar

              Manuella eller halvautomatiska brödsågar med fast eller ställbar skivtjocklek

              Läs mer
          • Plåtrengörning
            • Plåtrengörning

              Maskiner för rengörning av bageriplåt

              Läs mer
          • Diskmaskiner
            • Diskmaskiner

              Utvalda diskmaskiner passande för bageri/konditori

              Läs mer
          • Analysutrustning
            • Analysutrustning

              Brabender är idag världsledande tillverkare för test- och analysutrustning inom livsmedelsindustrin.

              Läs mer
          • Begagnad utrustning
            • Begagnad utrustning

              Begagnade maskiner och utrustning i lager

              Läs mer
          • Rengöring, Smörjkit
            • Rengöring, Smörjkit

              Rengöring och smörjkit för ugnar, och övriga maskiner

              Läs mer
          • Kataloger
            • Kataloger

              Kompletta kataloger från våra leverantörer

              Läs mer
  • Felanmälan
  • Kontakta oss
  • 0
    X
    • Inga produkter i listan
  • Sök
  • Menu Menu

Varför det är viktigt med konditoriinredning

7 december, 2020/i Okategoriserad /av gomo_veeraj

För att ett nyöppnade konditori ska lyckas är det nödvändigt att attrahera kunder. Det behöver skapas en tilltalande atmosfär såväl som erbjuda ett lockande utbud av godsaker. För det krävs en både snygg och funktionell konditoriinredning, pålitliga konditorimaskiner och bakutrustning av god kvalitet.

Är du på jakt efter en leverantör av konditoriinredning, konditorimaskiner och bakutrustning? Kontakta i så fall Panea. Vi förser dig med en inbjudande konditoriinredning och utrustning från världsledande tillverkare som skapar de bästa förutsättningar för att din verksamhet ska blomstra.

Hur du väljer rätt konditoriinredning

Konditorier präglas av en mysig atmosfär och doften av nybakade godsaker. Det är av essens att skapa en behaglig atmosfär där alla kan njuta en god kopp kaffe och något nybakat. För att skapa en miljö som potentiella kunder vill spendera tid i är det viktigt med konditoriets inredning. Här är det viktigt att tänka på allt från bekväma möbler att sitta i till belysning och musik. Ett tips är att välja en specifik stil som genomsyrar hela inredningen och känslan av konditoriet, det kan vara inspiration från en mysig skidstuga eller varför inte ett lyxigt franskt café.

Vi kan hjälpa dina idéer att komma till liv. Genom att visa oss dina idéer och tankar kring din framtida verksamhet kan vi hjälpa dig förverkliga dom. Med över 30 års erfarenhet inom branschen hjälper vi dig att hitta konditoriinredningen och utrustningen som förverkligar bilden av ditt drömkonditori.

Vilken utrustning behöver du?

För att kunna driva ett framgångsrikt konditori krävs passion och kompetens, men också högkvalitativ bakutrustning. Oavsett om verksamheten säljer bröd av traditionell karaktär, vackert dekorerade kakor eller välsmakande bakverk är konditoriets produkter och maskiner avgörande för kvalitén av hela verksamheten. Professionella verktyg är grundläggande för ett konditori eftersom de underlättar arbetet och sparar dyrbar tid. Här är fyra typer av konditoriinredning och maskiner som måste finnas med i ditt konditori:

Ugnar: En konditors bästa vän

Hjärtat av ett konditori utgörs av ugnar. Många bakverk kräver en omgång i värmen innan dem är redo att serveras. Det är därför av stor vikt att investera i ugnar som tillåter dig att baka olika varianter av sötsaker i stora mängder. Utbudet av ugnar är stort och det finns många modeller att välja ifrån.

Degblandare: Sparar tid och arbete

Med en högkvalitativ degblandare slipper du blanda degarna för hand. Som sparar både dyrbar tid och energi på en arbetsuppgift som annars är oerhört krävande.

Jässkåp: Förenklar hela processen

Att kontrollera fuktigheten och temperaturen inne i ett konditori eller bageri är oerhört viktig för jäsningsprocessen. Om temperaturen är för låg riskerar degen att inte jäsa alls, och är den för hög riskerar den att jäsa över och tappa sin form. Med ett jässkåp får du fullständig kontroll och god uppsikt över hela jäsningsprocessen och du kan enkelt justera temperatur, tid och luftfuktighet.

Arbetsbord: Underlättar arbetet

När du väl är klar med dina degar och blandningar behövs yta för att kunna bearbeta dem. Ett bord av rostfritt stål är nödvändigt för att på ett effektivt sätt kunna arbeta med konditoriets produkter och framställa vackra bakverk. Ett arbetsbord lägger till mer yta i ditt kök och erbjuder också extra förvaring i form av bordshyllor.

Skapa ett inbjudande konditori med Panea

Doften av nybakade sötsaker, värmen från ugnarna och en inbjudande aura sammanfattar ett optimalt konditori. Med en kombination av bra konditoriprodukter, kvalitativ bakutrustning och trivsam konditoriinredning lockar du kunder till din verksamhet och Panea hjälper dig på vägen.

På Panea arbetar vi enbart med exklusiva utvalda leverantörer av bagerimaskiner, detta gör att vi alltid kan hjälpa dig välja den utrustning som passar just din verksamhet. När du samarbetar med oss får du ta del av våra projektledares stora erfarenhet och kunskap inom branschen som hjälper med allt från planering och ritningar till bagerimaskiner och finansiering. Vi hjälper dig dessutom med all installation och efterservice av utrustningen, så att du kan fokusera på att producera och sälja.

Som en totalentreprenad hjälper vi dig med alla moment och detaljer när du ska öppna ett eget konditori, från projektering inför byggandet till byggledning på plats. Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan ta din dröm till verklighet. 

https://www.panea.se/wp-content/uploads/2021/04/Vallentuna-Stenungsbageri5.jpg 550 992 gomo_veeraj https://www.panea.se/wp-content/uploads/2021/01/logo.png gomo_veeraj2020-12-07 03:35:432021-12-07 11:34:32Varför det är viktigt med konditoriinredning

Recent Posts

  • Bocuse d’Or med Haglunds Industri
  • En mjukglassmaskin – oändliga möjligheter
  • Därför är maskiner den effektivaste metoden för plåtrengöring
  • Ledig tjänst: Servicetekniker
  • Vi ses på två mässor i höst!

Vi erbjuder allt från design och konceptutveckling till genomförande och service samt finansieringslösningar inom Café, Restaurang, Hotell, Konditori och Bageri.

Vår affärsidé är enkel: hjälpa våra kunder skapa framgångsrika och lönsamma verksamheter.

Våra affärsområden

  • Café & Restaurang
  • Bageri
  • Hotell
  • Finansieringslösningar
  • Service och Support för bageri-, café-och restaurangmaskiner

Kontakta oss

Adress

Besöksadress:
Pontonjärgatan 37
112 37 STOCKHOLM

Postadress:
Panea AB | Box 12097 | SE-102 23 Stockholm

Tel
+46 (0) 8 510 00 300

Email
se våra e-mailadresser här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll bara i uppgifterna nedan och du får nyheterna rakt ner i din inkorg!

    Läs vår blogg

    Följ oss på sociala medier

    © Panea 2023 | Powered by GO MO Group

    Integritetspolicy

    5 saker att tänka på innan du öppnar ditt café Café Interiör | Panea Två personer som arbetar i restaurangköket | Panea Restaurangkök – allt du behöver veta
    Scroll to top
    Artezen Katalog




      Panea katalog 2021




        Brabender Amylograph




          Brabender Viscoquick




            Brabender Extensograph E




              Brabender Moisture Tester MT-C




                Brabender Farinograph




                  Brabender analys och mätinstrument




                    We are using cookies to give you the best experience on our website.

                    You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings.

                    Privacy Overview

                    This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

                    Strictly Necessary Cookies

                    Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

                    3rd Party Cookies

                    This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

                    Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.

                    Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

                    Cookie Policy

                    More information about our Cookie Policy