Entreprenad
Vem gör vad och när? Vi vet.

Vi håller i trådarna när du vill bygga en restaurang

Med din vision för ögonen sköter vi den dagliga projektledningen. Du fokuserar på de stora perspektiven, så ser vi till att lyset fungerar.

När du vill bygga en restaurang kan vi ta hand om alla detaljer. Allt du behöver göra är att berätta vad det är du vill att vi ska göra. Måla upp din vision för oss så ser vi till att den förverkligas. Totalentreprenad innebär att vi tar hand om allt, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

När du jobbar med Panea kan du räkna med ett tätt samarbete och full kontroll på ditt projekt. Det är ju trots allt din vision vi förverkligar. Med du kanske inte måste vara med och dra åt minsta lilla skruv när vi ska bygga en restaurang tillsammans. Luta dig istället tillbaka och låt proffsiga hantverkare göra sitt jobb.

Vi ser till att alla hantverkare, leverantörer och montörer finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi håller koll på tidsplanen, säkrar kvalitén, tar hand om byggmöten, stämmer av mot budget och styr arbetet på plats. Ett grundligt arbete i det här ledet sparar tid och energi så du kan se fram emot öppningsdagen med lugn.

Här är några saker du slipper tänka på när du jobbar med oss:

– Projektledning
– Bygghandlingar
– Koordinering
– Tidsplan
– Budget

Låt oss bygga restaurangkök åt dig

Restaurangens hjärta är köket och det finns mängder av saker att tänka på här, från att installera fettavskiljare och installera ventilation till att bygga ett restaurangkök som uppfyller alla krav som ställs från olika myndigheter. Dessutom behöver köket kunna användas på ett effektivt sätt av kökspersonalen. Att bygga restaurangkök som fungerar effektivt är en konst som vi har förädlat genom åren. Vi kan inte bara installera restaurangmaskiner åt dig, vi kan även hjälpa dig få till de mer abstrakta delarna av en restaurang, nämligen inredningen.

Kontakta oss

Vi kan bygga restauranginredning som passar din vision

Innan vi sätter igång med ett projekt har vi ett långt samtal där vi pratar om din vision, hur du vill att din verksamhet ska se ut och vilka som är målgruppen. Genom denna konceptutveckling skapar vi en målbild som vi kan använda oss av när vi ska bygga restauranginredning. Tanken är att allt, från belysning och planlösning till möblerna, tapeterna och mattorna på golvet ska förstärka och förverkliga denna målbild. Att bygga restauranginredning kräver fingertoppskänsla, något som vi med vår långa erfarenhet kan bidra med. Allt du behöver för att förverkliga din dröm kan vi hjälpa dig med.

För mer information om Planering & Projektering, kontakta:

Bageri:

Johan Olsson
08-510 00 302
johan.olsson@panea.se

Café & Restaurang:

Stefan Gyllencreutz
08-510 00 320
stefan.gyllencreutz@panea.se

Hotell:

Ylva Ras
08-510 00 351
ylva.ras@panea.se