InredningVilken duk passar bäst till tapas?

Gästernas upplevelse påverkas av din café- eller restauranginredning

En café- eller restaurangupplevelse börjar långt innan gästen tar sitt första steg i lokalen och slutar långt efter den sista tuggan av efterrätten. I de bästa fallen börjar upplevelsen när gästen längtar till att få komma in till just ditt café eller din restaurang. För att skapa en tillfredställande upplevelse behöver du tänka på helheten och en av de viktigaste delarna är inredningen. Vi på Panea kan hjälpa dig med din caféinredning eller restauranginredning, oavsett hur just din vision ser ut.

Låt oss ge dig inspiration för caféinredning

När du drömmer om ditt café, vad ser du framför dig? Vilka möbler har du inrett med och hur känns belysningen? Du kanske siktar på att hitta en känsla för ditt café, exempelvis mysigt, hemtrevligt, gulligt eller stilrent och funktionellt. Vi vet att det kan vara svårt att sätta fingret på hur din vision ska se ut i verkligheten, därför står vi till din tjänst för att hjälpa dig med din caféinredning.


Det finns många sätt att få inspiration för caféinredning, från att besöka andra café till att bli inspirerad av orelaterade saker, exempelvis en plats, en film eller en stil.

Caféinredning säljes av flera företag – vi hjälper dig hitta rätt

Det är inte bara din personliga smak som bör bestämma hur inredningen ska se ut. Det gäller att tänka på målgruppen, det är trots allt gästerna som ska älska caféts inredning i första hand. Högkvalitativ caféinredning säljes av olika företag runt om i världen, och med vår hjälp kan du snabbt få tag på inredningen som passar just din vision och din målgrupp. Med över 30 år i branschen har vi trots allt mycket god kännedom över vem som säljer vad.

Inredning till restaurang är minst lika viktigt som mat och kundservice

En restaurang lever på sitt varumärke och rykte. För att skapa ett bra rykte och ett starkt varumärke bör alla delar av verksamheten jobba åt samma mål, vilket kan vara att skapa en minnesvärd och positiv restaurangupplevelse. Detta stärker både varumärket och ryktet, vilket i sin tur leder till fler restauranggäster. Din restauranginredning är en del av det som skapar stämningen i restaurangen, och på många sätt bestämmer den även gästernas förväntningar och hur de upplevde besöket. Passande inredning till restaurang kan vara pricken över i:et för en restaurangupplevelse, speciellt i kombination med god mat och bra service. Genom konceptutveckling för restaurang kan vi hjälpa dig att få alla delar i verksamheten att jobba åt samma håll, från inredningen till menyn, kundservicen och alla andra viktiga delar.

Kontakta oss

Välplanerad restauranginredning till kök och golv

En välplanerad restauranginredning passar inte bara målgruppens smak, den är även praktisk för personalen och gör det lätt att bedriva verksamheten. Ett bra exempel på smart inredning i en restaurang är att inte sätta bord alltför nära varandra eftersom det kan bli svårt för servitörer att ta sig till och från borden med tallrikar. Även inredningen i köket påverkar kundernas upplevelse. Ett ogenomtänkt kök kan leda till att gästerna får vänta på sin mat alltför länge plus att det blir extra stressigt för kockarna. Att planera restauranginredning i kök är en förutsättning för att klara av större belastning, exempelvis en fullsatt restaurang.

Oavsett om du behöver hjälp med inredning till restaurang eller till café kan vi hjälpa dig. Det spelar ingen roll hur långt du har kommit i processen, vi kan bistå med råd i alla led.

Titta gärna på några olika projekt i vår broschyr!

Ladda ner broschyren här

För mer information om Planering & Projektering, kontakta:

Bageri:

Johan Olsson
08-510 00 302
johan.olsson@panea.se

Café & Restaurang:

Stefan Gyllencreutz
08-510 00 320
stefan.gyllencreutz@panea.se

Hotell:

Ylva Ras
08-510 00 351
ylva.ras@panea.se

Vill du veta mer? Kontakta Stefan Gyllencreutz.

Ring mig på 08-510 00 320 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar jag mer.

Den bästa inredningen till ett café är den som gör att kunderna vill komma tillbaka gång på gång. Kontakta oss för rådgivning och konceptlösning. Vi har inredningsarkitekter och designers som hjälper dig skapa den miljö som eftersträvas.
Rätt restauranginredningen är den som gör att kunderna vill komma tillbaka gång på gång och sprider ett gott rykte om din restaurang till sina vänner och bekanta. Kontakta oss för rådgivning och konceptlösning. Vi har inredningsarkitekter och designers som hjälper dig att skapa den miljö som eftersträvas.