3Sixty Skybar

Ett projekt ovan molnen på 3Sixty Skybar

I utkanten av vår huvudstad, högt ovan jordens yta, hittar du 3Sixty Skybar – en destination där varje besök blir till en minnesvärd upplevelse. Med en panoramavy som sträcker sig över stadens takåsar, erbjuder 3Sixty en unik kombination av utsökta mellanrätter och innovativa drinkar, serverade i en atmosfär av lyx och komfort. Detta är platsen för dig som söker det lilla extra, oavsett om det är för en avslappnad afterwork eller en storslagen kväll ute.

Projektet 3Sixty började med en vision om att skapa en exceptionell mötesplats för kvällsnöjen – en plats där stadens liv och rörelse kunde avnjutas från ett nytt perspektiv.

Vårt uppdrag

Att förvandla en idé till verklighet är alltid en spännande process. För 3Sixty Skybar innebar det att skapa en miljö som inte bara uppfyller funktionella behov utan även överträffar estetiska förväntningar. I detta projektet har vi samarbetat med arkitekten Maja-Li Torekull på TOREKULL Interior Architecture och levererat allt från anpassade snickerier, som definierar rymden med elegans och värme, till den senaste tekniken inom köks- och barutrustning. Resultatet är en oas ovanför stadens brus, där varje besökare kan njuta av en extraordinär upplevelse.

Vi kan med glädje säga att 3Sixty Skybar redan börjat sätta sin prägel på stadens nattliv trots att de bara har haft öppet sedan juldagen. Vår expertis kom verkligen till sin rätt i det här projektet där vi hjälpte till att få arkitekten och kundens vision till verklighet – och det är precis denna typ av projekt som driver oss på Panea, att ständigt sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar och bidra till skapandet av unika upplevelser.

Om du är nyfiken på att uppleva 3Sixty Skybar själv, tveka inte att besöka 3Sixty Skybars hemsida och boka din nästa kväll ute. Vare sig du är ute efter en storslagen utsikt, utsökta smaker eller en atmosfär som andas premium, är 3Sixty platsen att besöka.

Vi på Panea är stolta över att ha varit en del av detta fantastiska projekt och vill tacka 3Sixty Skybar för förtroendet.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.