Bageri

Art Bakery – Stockholms nyaste och
mest spektakulära bageri invigt

Panea blev kontaktade före sommaren och började tillsammans med Johan Sörberg och Jesper Broqvist på Melanders att projektera det nya bageriet som skulle ligga på Regeringsgatan 47 precis bredvid infarten till NK-Parkaden.

Det var en utmaning att få till ett bageri i världsklass på en mycket begränsad yta med pelare och fasta väggar som ej kunde förändras men till slut hittade vi tillsammans en lösning. När projekteringsarbetet med alla ritningar till slut blev klart fick Panea också uppdraget att leverera samtlig utrustning till det nya bageriet.

I blickfånget skulle en stor stenhällsugn placeras och valet föll på Bongards nya modell Orion med över 20 kvadratmeter bakyta.
I övrigt levererade Panea bland annat Revent stickugnar och jäsrum, Pomati chokladlinje, Bertrand surdegstankar, Paneotradsystem med mera.

Hela ombyggnaden av lokalen, leverans och installation gjordes under hösten på rekordtid och resultatet talar för sig själv.
Åk dit på ett besök för att se, smaka och bli inspirerad.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.