Bageri

Bakfickan Magnus Johansson

Magnus Johansson med kollegor i sitt nya bageri

Traditionellt hantverk och modern teknik – Ett innovativt bageri i Segeltorp

Magnus Johansson bestämde sig i våras för att ta nya steg i sin karriär och gå ihop med företaget Eatery. Denna resa innebar att det behövde byggas upp ett helt nytt bageri för att kunna utöka verksamheten. Magnus valde att vända sig till oss på Panea för att få hjälp med planering, projektering och inköp av den nya utrustningen som krävdes.

Vårt uppdrag

Tillsammans började vi en spännande resa med att skissa upp olika förslag på ett nytt, effektivt och modernt bageri. Till slut landade vi i en lokal i Segeltorp där ett befintligt storkök byggdes om för bageriverksamhet. Resultatet blev ett toppmodernt bageri med ugnar från Revent, kyl/jäsrum och frys från Lillnord med den senaste teknologin, samt maskiner som effektiviserar arbetet bland annat surdegstank som underlättar processen och ser till att man alltid har tillgång till färsk surdeg av jämn kvalitet. Enligt Magnus var Panea ett ovärderligt bollplank i planering och uppförande av det nya bageriet.

Vi önskar Magnus Johansson med personal stort lycka till.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.