Bageri

Bakfickan Magnus Johansson

Magnus Johansson med kollegor i sitt nya bageri

Traditionellt hantverk och modern teknik – Ett innovativt bageri i Segeltorp

Magnus Johansson bestämde sig i våras för att ta nya steg i sin karriär och gå ihop med företaget Eatery. Denna resa innebar att det behövde byggas upp ett helt nytt bageri för att kunna utöka verksamheten. Magnus valde att vända sig till oss på Panea för att få hjälp med planering, projektering och inköp av den nya utrustningen som krävdes.

Vårt uppdrag

Tillsammans började vi en spännande resa med att skissa upp olika förslag på ett nytt, effektivt och modernt bageri. Till slut landade vi i en lokal i Segeltorp där ett befintligt storkök byggdes om för bageriverksamhet. Resultatet blev ett toppmodernt bageri med ugnar från Revent, kyl/jäsrum och frys från Lillnord med den senaste teknologin, samt maskiner som effektiviserar arbetet bland annat surdegstank som underlättar processen och ser till att man alltid har tillgång till färsk surdeg av jämn kvalitet. Enligt Magnus var Panea ett ovärderligt bollplank i planering och uppförande av det nya bageriet.

Vi önskar Magnus Johansson med personal stort lycka till.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
ICA Maxi Högsbo

När däckugnen på ICA Maxi i Högsbo, Göteborg började bli till åren ökade även servicekostnaderna. Då valde bagerichefen att kontakta oss på Panea för att hitta en ny och bättre lösning.