Bageri

Bara det bästa är gott nog!

När Dahls i Göteborg planerade det nya bageriet kontaktade de Panea. Tillsammans analyserade vi behoven och det nya bageriet växte snabbt fram på ritningen. Produktflödet med effektiv ny utrustning prioriterades. Panea levererade även samtliga Klimatrum (frys + kyl och jäs) från holländska Koma.

De moderna frysarna eliminerar att iskristaller (frost) bildas på bakverken vid infrysning. Hela småkomponentsystemet levererades från finska Powdertech. Två nya Revent 4-stickugnar fick komplettera ugnsparken.
Konditoriet fick även två nya gräddmaskiner från Hagesana.

Vi konstaterar att slutresultatet talar för sig själv!

Tack för att vi fick medverka till detta!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.