Bageri, CAFÉ & RESTAURANG

Brioche

Ett bageri och bistro

Ett bageri och bistro där allt lagas på plats från grunden med naturliga råvaror.  Menyn uppdateras löpande efter de råvaror som är i säsong.

Paneas uppdrag: Helhetskoncept

I detta projekt var vårt uppdrag att ta fram ett helhetskoncept som skulle inkludera projektledning, inredning, bageriutrustning och entreprenad. Till vår hjälp i konceptutvecklingen anlitade vi Vanna Gunnarson på ElinderSten Arkitekter.

I övrigt ansvarade vi för att tillverkade inredning utefter designen, levererade och installerade bageri- och konditoriutrustning samt ansvarade för entreprenaden.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.