Bageri

Bröd & Salt ökar kapaciteten!

Michel Mourad kontaktade Panea när de skulle flytta gamla bageriet och bygga nytt i Tullhus 3 på Stadsgårdskajen i Stockholm.
Ett drömläge mitt i stan med underbar uteservering mot vattnet där skärgårdsbåtarna lägger till.

Paneas uppdrag blev att först ta fram ritningsförlag över lokalernas disponering. Därefter förslag på hur produktflödet effektivt kunde skapas.
Omfattande hjälp behövdes sedan för att flytta den befintliga maskinutrustningen och ugnar från det gamla bageriet i Hammarby sjöstad till den nya lokalen. Paneas montör Peppe Hansson ansvarade för detta och flyttade bland annat de befintliga ugnarna till den nya lokalen. Även produktionskapaciteten skulle ökas och Panea installerade en ny stenhällsugn från Bongard Soleo M6 med 5 däck och plats för totalt 30 plåtar samt en ny Revent 726 enkelstickugn. Bara det bästa är gott nog…

Idag är det full fart i det nya bageriet och vi lyckoönskar ytterligare en nöjd Panea-kund.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.