Caffé Nero Ringvägen

Njut av högkvalitativt kaffe från Caffé Nero

Prisbelönt espresso och goda bakverk är vad du kan förvänta dig hos det italienska kaffeföretaget Caffé Nero. Under hösten 2022 slogs portarna upp för ett nytt café på Ringvägen 100 i Stockholm.

Vårt uppdrag

Caffé Nero är en av våra befintliga kunder som vi arbetat med i flera projekt och ett antal nyöppningar som kommer ske under 2023. För Caffé Nero Ringvägen levererade vi ett helhetskoncept med inredning, utrustning samt entreprenaddelar. 

Lokalens inredning har ett stort fokus på återvunnet material, men självklart också Caffé Neros specialitet 𑁋 kaffe. Utöver prisbelönt espresso har dom fantastiska bakverk och annat från den klassiska cafémenyn. 

Vi är tacksamma för det fina samarbete vi har med Caffé Nero och ser fram emot framtida projekt tillsammans.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.