Caffé Nero Ringvägen

Njut av högkvalitativt kaffe från Caffé Nero

Prisbelönt espresso och goda bakverk är vad du kan förvänta dig hos det italienska kaffeföretaget Caffé Nero. Under hösten 2022 slogs portarna upp för ett nytt café på Ringvägen 100 i Stockholm.

Vårt uppdrag

Caffé Nero är en av våra befintliga kunder som vi arbetat med i flera projekt och ett antal nyöppningar som kommer ske under 2023. För Caffé Nero Ringvägen levererade vi ett helhetskoncept med inredning, utrustning samt entreprenaddelar. 

Lokalens inredning har ett stort fokus på återvunnet material, men självklart också Caffé Neros specialitet 𑁋 kaffe. Utöver prisbelönt espresso har dom fantastiska bakverk och annat från den klassiska cafémenyn. 

Vi är tacksamma för det fina samarbete vi har med Caffé Nero och ser fram emot framtida projekt tillsammans.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

VÅRA CASE
Bröd & Salt

Hantverksbageriet Bröd & Salt stod inför en spännande utmaning när de behövde flytta till större produktionslokaler för att möta den ökande efterfrågan. I ett tidigt skede av planeringsprocessen valde de att samarbeta med Panea som en pålitlig och erfaren partner för att realisera sina ambitioner för det nya bageriet.