CAFÉ & RESTAURANG

Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå.

En restaurang för Rom-älskaren

Besök Cane Rum Society och njut av fantastisk jamaicansk mat och av restaurangnamnet att tyda – dricka rom. Restaurangen med romen i fokus hittar ni under nya St. Eriks Ögonsjukhus i Hagastaden. Vi på Panea fick i uppdrag att ta fram ett unikt helhetskoncept där romen skulle vara kärnan, både som dryck till mat men även som en del av inredningen.

Paneas uppdrag: Helhetskoncept

För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor. För att ytterligare framhäva restaurangens alla 1600 romsorter, är varje flaska inkluderad och upplyst i inredningen. Utöver att tillverka inredning har vi i samarbete med Storköksbyrån tagit fram ritningar för kök och installerat och försett restaurangen med all köksutrustning såsom spisar, kylbänkar och kylmontrar. Utöver att tillverka och installera inredning och köksutrustning hanterade vi även entreprenaden som el, VVS och alla ytskikten som golv tak och väggar.

Varmt välkommen till Cane Rum Society för utsökt mat, romprovning eller för att inspireras av en unik inredning!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.

VÅRA CASE
Restaurang Sjöstaden Skybar

Vår uppgift har varit att leverera en färdig produkt, från vision till verklighet. Att tillverka och ta fram den specialritade inredningen av Gatun Arkitekter har varit riktigt roligt och utmanat vår lösningsförmåga.