Casual Street Food i Malmö

Lucka från restaurang till kök | Panea

Hållbara hamburgare i Malmö

Letar du efter en street food restaurang som satsar på hållbarhet och goda råvaror? Då måste du besöka Casual Street Food i centrala Malmö! Restaurangen har funnits i 10 år och de satsar stort på hållbarhet. 

De kan tidigare ha klassats som en typisk hamburgerrestaurang men kan idag kallas för en diner med allt från hamburgare och fisk tacos på menyn till god frukost och som man hör på namnet – street food.

Deras kött kommer från lokala gårdar i Skåne och deras hamburgerbröd är bakat efter ett eget recept från ett lokalt bageri. Pommesen görs av KRAV-märkt skånsk ekologisk potatis och de använder massvis av andra ekologiska och hållbara råvaror.

Vårt uppdrag

Vi har haft nöjet att hjälpa Casual Street Food renovera sina nya lokaler. Restaurangen flyttade till en grannlokal till deras gamla plats, som tidigare var en pälsaffär. Vi fick uppdraget att riva ut hela lokalen och bygga om den från grunden.

Efter att ha rivit ut allt i lokalen började vi bygga nya väggar och lägga betonggolv. Vi installerade ett nytt innertak och ventilationssystem både till servering och kök för att förbättra luftkvaliteten. 

Vi byggde också nya toaletter för restaurangens gäster samt levererade och installerade baren och möblerna. En intressant detalj i projektet var panelerna på väggarna. De var ursprungligen från den tidigare pälsaffären, och vi fräschade upp dem och satte upp dem igen för att ge restaurangen en unik och rustik känsla.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.