ChouChou

Inredning i restaurang chouchou

Växtbaserad mat i världsklass

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

Idéen för ChouChou kom från Robert Hållstrand som själv är vegan och såg en marknad för denna typ av restaurang. Prisbelönta Maja-Li Torekull från Torekull Interior Architecture stod som inredningsarkitekt för projektet och väckte alla visioner till liv. 

I anslutning till ChouChou hittar du även Holken – en somrig klubb med musik och underhållning i fokus.

Vårt uppdrag

Vi är otroligt glada över att stå som helhetsleverantör för projektet som inkluderar både ChouChou och Holken. Vi rev ut allt från den tidigare restaurangen som befann sig i lokalen och byggde allt från grunden utifrån Maja-Li Torekull’s ritningar. 

Missa inte att besöka ChouChou och upptäck fantastiskt bra vegansk mat!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.