ChouChou

Inredning i restaurang chouchou

Växtbaserad mat i världsklass

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

Idéen för ChouChou kom från Robert Hållstrand som själv är vegan och såg en marknad för denna typ av restaurang. Prisbelönta Maja-Li Torekull från Torekull Interior Architecture stod som inredningsarkitekt för projektet och väckte alla visioner till liv. 

I anslutning till ChouChou hittar du även Holken – en somrig klubb med musik och underhållning i fokus.

Vårt uppdrag

Vi är otroligt glada över att stå som helhetsleverantör för projektet som inkluderar både ChouChou och Holken. Vi rev ut allt från den tidigare restaurangen som befann sig i lokalen och byggde allt från grunden utifrån Maja-Li Torekull’s ritningar. 

Missa inte att besöka ChouChou och upptäck fantastiskt bra vegansk mat!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.