Bageri

Condrad och Ted förverkligar sin dröm
med sitt nya bageri och servering

Conrad Tyrsén och Ted Johansson som äger Bageriet Bak har precis haft slagit upp portarna till sin nya satsning i södra Stockholm.

Utmaningarna var många när den gamla K-märkta Kastanjegården i Hökarängen skulle bli ett modernt bageri med servering.

Conrad och Ted hade tydliga visioner om vad de ville ha och kontaktade tidigt Panea som var med från början i projekteringsarbetet, och tillsammans med byggledare och fastighetsägare började det nya bageriet ta form.

Ombyggnaden och renoveringen av fastigheten tog över ett år men slutresultatet blev fantastiskt.

Ett supermodernt öppet bageri med helt ny utrustning, bland annat en stor Bongard stenugn, Revent stickugnar och jäsrum, surdegstank egen mjölkvarn samt servering.

Vi gratulerar Conrad och Ted till ett jättefint nytt bageri och servering. Besök dom gärna för inspiration och nya idéer!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.