BAGERI

Costco Wholesale i Arninge

Costco öppnar sitt första varuhus i Sverige

I oktober slogs dörrarna upp för den amerikanska livsmedelskedjan Costco med sitt första varuhus i Sverige beläget i Arninge, strax norr om Stockholm. På Costco behöver man vara medlem för att ta del av varuhuset som erbjuder stora förpackningar och ett enormt sortiment. Butiken har en stor färskvaruavdelning för egentillverkade produkter som inkluderar ett bageri på hela 300 kvadratmeter!

Vårt uppdrag

Tillsammans med Revent fick vi äran att leverera och installera tre stycken energieffektiva Revent 724 dubbelstickugnar där allt bakas. 

Det som gör Costco unikt är deras sortiment med ett stort fokus på kaffebröd där Wienerdegar och croissanter kavlas på plats med äkta smör. Dessutom erbjuder de tårtor till både direktförsäljning och beställning som bakas direkt i bageriet. 

Costcos bageri liknar inget annat butiksbageri i Sverige och vi är glada över att få förtroendet att leverera ugnar till varuhuset som har det där lilla extra. 

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.