Bageri

David Bagare

David Bagare satsar på nytt och effektivt bageri

Anders och Eva Pedersen, ägare till David Bagare som har tre serveringar i Göteborg. De behövde större lokal för sitt bageri och hittade en perfekt lokal i Kungsbacka och ville satsa på nytt och fräscht med mycket ljus och yta. 

Vårt uppdrag

Panea blev kontaktade av Ringdahls Bageriutrustning AB för hjälp att leverera utrustning samt tillsammans projektera bageriet. Panea fick förtroendet att leverera en Revent stickugn för ett stick samt en Revent kyljäs med  värmegolv och plats för fyra vagnar och den nya Bongard Soleo EVO M3 däckugn. 

Installationen av utrustning gick väldigt snabbt och smidigt. Anders och Eva kom snabbt i gång med bageriet som även har en cafédel på utsatt tid. 

Åk gärna till Hantverksgatan 4 i Kungsbacka och inspireras samt prova deras goda bakverk.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.