Bageri

Bread and Sweets by Jennie

För Jennie och Anders var det bästa endast gott nog

Jennie Elmerfors, med meriter som Årets konditor 2007 och chefskonditor på Gateau, hade en dröm att tillsammans med sin sambo Anders öppna ett alldeles eget bageri och konditori med en mysig cafédel där gäster kan sitta ner en stund och fika.

Vårt uppdrag

Panea kontaktades för hjälp med idéer och projektering då de hittat en lämplig lokal i ett nybyggt stort bostadsområde i närheten av strandpromenad med gångavstånd in till Västerås stadskärna.

Tillsammans med Anders och Jennie tog Panea fram ritning och offert samt finansierings-lösning för all utrustning som behövdes.

I början av december installerade och provkörde Panea ugnar, blandare, kavlingsmaskiner, kylar samt frysrummet. Den 10 december var allt klart och redo för öppning av Bread and Sweets by Jennie.
Stort grattis till ett effektivt samt fint bageri och konditori!

Besök gärna Bread and Sweets by Jennie på Östra Mälarstrandsallé 18 i Västerås och låt er bli inspirerade.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.