Bageri

För Jennie och Anders var
det bästa endast gott nog

Jennie Elmerfors, med meriter som Årets konditor 2007 och chefskonditor på Gateau, hade en dröm att tillsammans med sin sambo Anders öppna ett alldeles eget bageri och konditori med en mysig cafédel där gäster kan sitta ner en stund och fika.

Panea kontaktades för hjälp med idéer och projektering då de hittat en lämplig lokal i ett nybyggt stort bostadsområde i närheten av strandpromenad med gångavstånd in till Västerås stadskärna.

Tillsammans med Anders och Jennie tog Panea fram ritning och offert samt finansierings-lösning för all utrustning som behövdes.

I början av december installerade och provkörde Panea ugnar, blandare, kavlingsmaskiner, kylar samt frysrummet.

Den 10 december var allt klart och redo för öppning av Bread and Sweets by Jennie.
Stort grattis till ett effektivt samt fint bageri och konditori!

Besök gärna Bread and Sweets by Jennie på Östra Mälarstrandsallé 18 i Västerås och låt er bli inspirerade.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.