Bageri

Gauffin Boulangerie & Pâtisserie

Grattis Josefin och Daniel till Gauffin Boulangerie & Pâtisserie 

Josefin Gauffin har tillsammans med sin man Daniel förverkligat sina drömmar och öppnat nytt konditori med servering i Josefins hemstad Borlänge. 

Josefin som tidigare bland annat varit chefs konditor på Tössebageriet och arbetat på Lin debergs bageri i Orminge samt varit medlem i Kocklandslaget har höga krav och endast det  bästa är gott nog. Det gäller allt från råvaror, arbetsmiljö och utrustning till finish på slutpro dukten. Därför är det extra glädjande att de  valde Panea till leverantör till Gauffin Boulangerie  & Pâtisserie. 

Vårt uppdrag

Panea hjälpte till med ritningar och offerter  och fick till slut förtroendet att bland annat lever era hela kassalinjen med kylmontrar och kaffemaskiner samt ugnar och jässkåp till bageriet. En Revent stenugn och en 8-plåtars rund  Revent One39 ugn går idag varma i bageriet och bakar allt från härliga levainlimpor till franska pâttiserier. 

Panea tog även hand om installation och  hjälpte till med finansiering av utrustningen. Passerar ni Borlänge i vinter så passa på att stanna till på en fika hos Josefin och Daniel.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Marias Chokladmakeri

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.