Granero Bakery

Stolt leverantör till nyöppnade Granero Bakery i Djurgårdsstaden

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna. Panea gratulerar Thomas Hulldin och Jan Richter till ett fantastiskt koncept och vi ser fram emot att besöka er när allt är klart. Besök Granero Bakery och låt er inspireras. När ni ändå är där så glöm inte att provsmaka Thomas egentillverkade glass och Pers härliga stenugnsbakade matbröd.

Vårt uppdrag

Vi fick i uppdrag att leverera bageriutrustningen där Per Mattsson nu bakar för fullt. Bagerilokalen är bara på 40 kvadratmeter men rymmer ändå ett komplett bageri med hög kapacitet. Vi har levererat bland annat en Revent One26 stickugn med skjutdörr, Bongard stenugn, dubbla Revent kyljäsar, vispmaskin, 2-armsblandare, kavlingsmaskin, bullrivare etc. Vi misstänker att detta kanske är Sveriges mest effektivt utnyttjade bageriyta. 

Besök Granero Bakery och kontakta oss för effektiva lösningar för bageri och konditori.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Gullegårdens Glutenfria Bageri

Anna och Thore Fries hade en dröm att starta ett sommaröppet café i Byxelkrok på Öland där de sedan många år har ett sommarställe. Genom rekommendationer från nöjd kund kontaktade de Panea och tillsammans började drömmen om ett eget bageri ta form.

VÅRA CASE
Caffé Nero Ringvägen

Prisbelönt espresso och goda bakverk är vad du kan förvänta dig hos det italienska kaffeföretaget Caffé Nero. Under hösten 2022 slogs portarna upp för ett nytt café på Ringvägen 100 i Stockholm.