Granero Bakery

Stolt leverantör till nyöppnade Granero Bakery i Djurgårdsstaden

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna. Panea gratulerar Thomas Hulldin och Jan Richter till ett fantastiskt koncept och vi ser fram emot att besöka er när allt är klart. Besök Granero Bakery och låt er inspireras. När ni ändå är där så glöm inte att provsmaka Thomas egentillverkade glass och Pers härliga stenugnsbakade matbröd.

Vårt uppdrag

Vi fick i uppdrag att leverera bageriutrustningen där Per Mattsson nu bakar för fullt. Bagerilokalen är bara på 40 kvadratmeter men rymmer ändå ett komplett bageri med hög kapacitet. Vi har levererat bland annat en Revent One26 stickugn med skjutdörr, Bongard stenugn, dubbla Revent kyljäsar, vispmaskin, 2-armsblandare, kavlingsmaskin, bullrivare etc. Vi misstänker att detta kanske är Sveriges mest effektivt utnyttjade bageriyta. 

Besök Granero Bakery och kontakta oss för effektiva lösningar för bageri och konditori.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.