Bageri

Grattis till årets Gulddrake!
Robin Delselius Bageri

Panea gratulerar Robin Delselius Bageri till Gulddraken 2020.

Robin Delselius öppnade sin första butik med bageri på Renstiernas gata i Stockholm för drygt 3 år sedan.

Idag har han ett nytt huvudbageri på nybyggda Kvarnholmen med servering samt ytterligare tre butiker med serveringar i Stockholmsområdet.

Utvecklingen har gått fort och inte alltid varit enkel, men med obändig vilja, talang och passion för verksamheten har Robin lyckats förverkliga det många drömmer om.

Som extra bekräftelse belönades Robin Delselius Bageri med Gulddraken 2020.

Panea är stolt leverantör till Robin Delselius Bageri där brödet givetvis bakas i Reventugnar.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.