Bageri

Bageri Robin Delselius Bageri

Grattis till årets Gulddrake Robin Delselius

Panea gratulerar Robin Delselius Bageri till Gulddraken 2020.

Robin Delselius öppnade sin första butik med bageri på Renstiernas gata i Stockholm för drygt 3 år sedan.

Idag har han ett nytt huvudbageri på nybyggda Kvarnholmen med servering samt ytterligare tre butiker med serveringar i Stockholmsområdet.

Utvecklingen har gått fort och inte alltid varit enkel, men med obändig vilja, talang och passion för verksamheten har Robin lyckats förverkliga det många drömmer om.

Som extra bekräftelse belönades Robin Delselius Bageri med Gulddraken 2020.

Panea är stolt leverantör till Robin Delselius Bageri där brödet givetvis bakas i Reventugnar.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.