Bageri

Grattis till er fina utmärkelse!

Fosch Artisan Pâtisserie har röstats fram till Konditorernas Konditori 2017 och vi på Panea är otroligt stolta att fått leverera inredningar och alla maskiner.

Vi kontaktades för cirka 18 månader sedan då Damien och Malin bestämt sig för en totalsatsning på företaget. Utmaningen bestod främst i att på mycket begränsad yta skapa ett modernt effektivt bageri och konditori.

Idéer och yrkeskunskaper fanns redan och med våra erfarenheter och resurser skulle deras drömmar bli verklighet. Vi planerade, ritade, byggde om lokalerna med nya ledningar för el, vvs, satte kakel och målade. Kort sagt allt nytt från golv till tak.

Leveranser och smidiga finansierings-lösningar för all inredning, ugnar och maskiner och möblemang ordnades, liksom möjlighet till choklad och glasstillverkning i anslutning till den jättefina serveringen. Den kompakta ugnslösningen från Revent som inkluderar en stenugn under den nya runda One39.an har tilldragit sig extra uppmärksamhet.

Men som sagt – erkännandet genom branschfolkets fina utmärkelse är bästa beviset på den totala succén!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.