Bageri

Gullegårdens Glutenfria Bageri

Anna och Thore, grundare av Gullegården | Panea

Glutenfritt bageri i Byxelkrok och Stockholm

Anna och Thore Fries hade en dröm att starta ett sommaröppet café i Byxelkrok på Öland där de sedan många år har ett sommarställe. Genom rekommendationer från nöjd kund kontaktade de Panea och tillsammans började drömmen om ett eget bageri ta form. När dörrarna slogs upp 2020 blev bageriet en succé på Öland. Två år senare beslöt de sig för att även öppna ett bageri i Stockholm.

Vårt uppdrag

När Anna och Thore skulle öppna det sommaröppna bageriet i Byxelkrok tog vi fram utrustning efter budget och sortiment. När det var dags för ett nytt bageri i Stockholm kontaktade de oss igen och vi fick även denna gång förtroendet att rita bageriet och leverera utrustningen som består av Bongard Soleo EVO däckugn och Revent/Lillnord plug&play kyljäs tillsammans med degblandare, kylskåp och montrar.

Nu står säsongsöppning på vackra Öland för dörren och Thore och Anna är laddade för en härlig sommar. Vi ser fram emot kommande projekt tillsammans med Anna och Thore.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.