Bageri

Gullegårdens Glutenfria Bageri

Anna och Thore, grundare av Gullegården | Panea

Glutenfritt bageri i Byxelkrok och Stockholm

Anna och Thore Fries hade en dröm att starta ett sommaröppet café i Byxelkrok på Öland där de sedan många år har ett sommarställe. Genom rekommendationer från nöjd kund kontaktade de Panea och tillsammans började drömmen om ett eget bageri ta form. När dörrarna slogs upp 2020 blev bageriet en succé på Öland. Två år senare beslöt de sig för att även öppna ett bageri i Stockholm.

Vårt uppdrag

När Anna och Thore skulle öppna det sommaröppna bageriet i Byxelkrok tog vi fram utrustning efter budget och sortiment. När det var dags för ett nytt bageri i Stockholm kontaktade de oss igen och vi fick även denna gång förtroendet att rita bageriet och leverera utrustningen som består av Bongard Soleo EVO däckugn och Revent/Lillnord plug&play kyljäs tillsammans med degblandare, kylskåp och montrar.

Nu står säsongsöppning på vackra Öland för dörren och Thore och Anna är laddade för en härlig sommar. Vi ser fram emot kommande projekt tillsammans med Anna och Thore.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.