Bageri

Ica Kvantum i Täby

Ica Kvantum i Täby utökar bageriet

Panea var med och hjälpte till med att planera det första bageriet redan 2014.
Kraven var stora från Fredrik Mauritz, ägare och vd. Bageriet skulle på en liten yta och på ett rationellt och enkelt sätt kunna producera bröd av högsta kvalitet.

Panea levererade all utrustning med ett Paneotradkoncept som gjorde det möjligt att på ett enkelt sätt tillverka och baka långtidsjästa surdegsbröd med högsta kvalitet under hela dagen.

Resultatet blev över förväntan och när det nu gått sex år var det dags att bygga ut bageriet så valde man att komplettera med Revents runda ugnskoncept. De nya One-ugnarna från Revent är inte bara ett vackert dragplåster. De tar liten golvyta och har skjutdörrar som också spar mycket plats i ett ofta trångt butiksbageri.

Men det bästa av allt, de bakar fantastiskt. Allt från småkakor till tunga levainbröd går att baka av med toppresultat i de nya ugnarna. På bilderna ses enkelstickugnen One26 och 8-plåtars ugnen One39 med under byggd kyljäs.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping och Göteborg, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Marias Chokladmakeri

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.