Bageri

ICA Maxi Högsbo, Göteborg

Energisnålt och effektivt med Bongard Soleo EVO M4 samt avsättare 

När däckugnen på ICA Maxi i Högsbo, Göteborg började bli till åren ökade även servicekostnaderna. Då valde bagerichefen att kontakta oss på Panea för att hitta en ny och bättre lösning. Nu är en Bongard Soleo EVO M4 med fyra däck samt en avsättare på plats i bageriet och bagarna kan arbeta med en energieffektiv och ergonomisk ugn.

Vårt uppdrag

När bagerichefen kontaktade oss besökte våra säljare butiken för att få full förståelse över deras behov. Det blev en Bongard Soleo EVO M4 med fyra däck samt en avsättare. Ugnen är energieffektiv och använder mindre effekt vilket ger lägre energiförbrukningen. Avsättaren gör dessutom arbetet för bagarna mer rationellt då de lastar och tömmer däcken snabbt. Arbetet blir också mer ergonomiskt, till glädje för bagarnas ryggar.

Efter installationen höll vi en grundlig utbildning för bagarna för att de ska få ut maximalt av den nya utrustningen och få mycket glädje av investeringen.

Stort tack ICA Maxi i Högsbo för förtroendet!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.