Bageri

ICA Maxi Högsbo, Göteborg

Energisnålt och effektivt med Bongard Soleo EVO M4 samt avsättare 

När däckugnen på ICA Maxi i Högsbo, Göteborg började bli till åren ökade även servicekostnaderna. Då valde bagerichefen att kontakta oss på Panea för att hitta en ny och bättre lösning. Nu är en Bongard Soleo EVO M4 med fyra däck samt en avsättare på plats i bageriet och bagarna kan arbeta med en energieffektiv och ergonomisk ugn.

Vårt uppdrag

När bagerichefen kontaktade oss besökte våra säljare butiken för att få full förståelse över deras behov. Det blev en Bongard Soleo EVO M4 med fyra däck samt en avsättare. Ugnen är energieffektiv och använder mindre effekt vilket ger lägre energiförbrukningen. Avsättaren gör dessutom arbetet för bagarna mer rationellt då de lastar och tömmer däcken snabbt. Arbetet blir också mer ergonomiskt, till glädje för bagarnas ryggar.

Efter installationen höll vi en grundlig utbildning för bagarna för att de ska få ut maximalt av den nya utrustningen och få mycket glädje av investeringen.

Stort tack ICA Maxi i Högsbo för förtroendet!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.