CAFÉ & RESTAURANG

Il Forno

För dig med stort vinintresse får du inte missa denna pärla. Il Forno bjuder på goda viner och charmig inredning.

I detta projekt var vårt uppdrag projektleda alla delar, från framtagandet av koncept till all installering och slutfinish. Vi anlitade arkitekt Sandra Kragnert Design för att ta fram konceptet och ritningar på inredning.

Viktigt i detta projekt var att fräscha upp inredningen samtidigt som den gamla charmen skulle bevaras. Utöver att tillverka och installera inredningen ansvarade vi även för att bygga köket samt installera samtlig köksutrustningen.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.