Jäsrum i Thelins Bageri i Gröndal

Nytt specialanpassat jäsrum hos Thelins bageri

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell.

Både golvytan och takhöjden där rummet skulle placeras var mycket begränsat, samtidigt vill man använda ytan till att få ett bra flöde och få plats med så många vagnar som möjligt.

Vårt uppdrag

Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

Enkeldörr vid inlastning, dubbeldörr vid utlastning, rundat rostfritt värmegolv som underlättar städning, LED-belysning är bara några av funktionerna.

– ”Dessutom får vi nu en snabb, perfekt och helt jämn jäsning av alla produkter. Ett suveränt jäsrum, helt enkelt” säger Haitham Azon, bagare på Thelins.

Tillsammans med de två nya Reventugnarna som installerades i höstas har Thelins nu fått en ännu effektivare avbakning av alla produkter.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.