Bageri

Johnséns Konditori satsar
på nytt för att effektivisera

Johnséns konditori ville satsa mot framtiden och hade planer på ett nytt bageri i Mölndal. Damir och Håkan på Johnséns kontaktade Panea då de funnit en lämplig lokal på cirka 2500 kvm.

Panea tog fram ritningar över lokalen och började projektera det nya bageriet för att möta Damirs och Håkans önskemål.

Panea har levererat och installerat två stora Lillnord jäsrum med värmegolv helt i rostfritt utförande samt 6 stycken nya Revent stickugnar.

Jäsrummen och ugnarna installerades, provbakades och testades tillsammans med frysrum och kylrum innan flytt av övriga maskiner.

I december 2019 var det äntligen dags för inflyttning i de nya lokalerna. Flytten gick snabbt utan förseningar. Damir och Håkan med personal kunde snabbt komma igång med produktionen.

Grattis Johnséns Konditori till nytt modernt och effektivt bageri. Vill ni ha hjälp att effektivisera ert bageri – Kontakta oss på Panea.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Wilmas Café

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow