Bageri

Johnséns Konditori

Johnséns Konditori satsar på nytt för att effektivisera

Johnséns konditori ville satsa mot framtiden och hade planer på ett nytt bageri i Mölndal. Damir och Håkan på Johnséns kontaktade Panea då de funnit en lämplig lokal på cirka 2500 kvm.

Grattis Johnséns Konditori till nytt modernt och effektivt bageri. Vill ni ha hjälp att effektivisera ert bageri – Kontakta oss på Panea.

Panea uppdrag

Vi på Panea tog fram ritningar över lokalen och började projektera det nya bageriet för att möta Damirs och Håkans önskemål. Vi har levererat och installerat två stora Lillnord jäsrum med värmegolv helt i rostfritt utförande samt 6 stycken nya Revent stickugnar. Jäsrummen och ugnarna installerades, provbakades och testades tillsammans med frysrum och kylrum innan flytt av övriga maskiner.

I december 2019 var det äntligen dags för inflyttning i de nya lokalerna. Flytten gick snabbt utan förseningar. Damir och Håkan med personal kunde snabbt komma igång med produktionen.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Stora Bageriet

Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.