Konditori

Konditori Cecil

Konditori Cecil har förnyat serveringen på ett klimatsmart sätt

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

Vårt uppdrag

Konditori Cecil i Vetlanda drivs och ägs av Mihaela Diaconu och Stefan Bjäde sedan fyra år tillbaka. De kontaktade oss då de ville förnya och fräscha upp hela serveringen men behålla sina befintliga diskar. För att matcha den nya inredningens modernare stil utsmyckades konditoridiskarna med fronter i form av valnötsbetsade träribbor. Samma typ av träribbor används även för väggarna på kaffebuffén och övrig servering för att skapa en enhetlig och ombonad känsla.

Dessutom fick vi i uppgift att leverera nya bord och stolar samt lampor över borden. Hela ombyggnaden tog två veckor att genomföra och med vår hjälp kunde Konditori Cecil öppna på utsatt tid.

Har ni vägarna förbi Vetlanda titta gärna in hos Mihaela och Stefan för att avnjuta en fika i deras nya servering.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Stora Bageriet

Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.

VÅRA CASE
Capricci

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.