Konditori

Konditori Cecil

Konditori Cecil har förnyat serveringen på ett klimatsmart sätt

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

Vårt uppdrag

Konditori Cecil i Vetlanda drivs och ägs av Mihaela Diaconu och Stefan Bjäde sedan fyra år tillbaka. De kontaktade oss då de ville förnya och fräscha upp hela serveringen men behålla sina befintliga diskar. För att matcha den nya inredningens modernare stil utsmyckades konditoridiskarna med fronter i form av valnötsbetsade träribbor. Samma typ av träribbor används även för väggarna på kaffebuffén och övrig servering för att skapa en enhetlig och ombonad känsla.

Dessutom fick vi i uppgift att leverera nya bord och stolar samt lampor över borden. Hela ombyggnaden tog två veckor att genomföra och med vår hjälp kunde Konditori Cecil öppna på utsatt tid.

Har ni vägarna förbi Vetlanda titta gärna in hos Mihaela och Stefan för att avnjuta en fika i deras nya servering.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Gullegårdens Glutenfria Bageri

Anna och Thore Fries hade en dröm att starta ett sommaröppet café i Byxelkrok på Öland där de sedan många år har ett sommarställe. Genom rekommendationer från nöjd kund kontaktade de Panea och tillsammans började drömmen om ett eget bageri ta form.

VÅRA CASE
Caffé Nero Ringvägen

Prisbelönt espresso och goda bakverk är vad du kan förvänta dig hos det italienska kaffeföretaget Caffé Nero. Under hösten 2022 slogs portarna upp för ett nytt café på Ringvägen 100 i Stockholm.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.