Bageri

Brøderiet Borgskog

Kvalitet in i minsta detalj när Fredrik får bestämma

Vi på Panea är stolta över att Fredrik Borgskog känd från Svenska kocklandslaget och Svenska konditorlandslaget kontaktade oss när han skulle öppna sitt egna bageri – Brøderiet Borgskog på Prinsgatan 3 i centrala Göteborg.

Vi diskuterade olika lösningar för att kunna uppnå Fredriks högt ställda kvalitetskrav på bakverken.

Paneas uppdrag

Fredrik bestämde sig för en Revent One39S med underbyggd kyljäs samt en Revent däckugn med 3-däck. Fredrik gjorde mycket av renoveringen själv i sin lokal och fick till en mycketbra lösning för bageriet och butiken.

Allt installerades av Paneas tekniker och Fredrik och Bella kunde starta sitt bageri på utsatt datum och sälja fantastiska och nyskapande bakverk till alla nöjda kunder.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

VÅRA CASE
Panem Bageri

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

VÅRA CASE
Vete-katten

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.