Bageri

Kvalitet in i minsta detalj
när Fredrik får bestämma

Vi på Panea är stolta över att Fredrik Borgskog känd från Svenska kocklandslaget och Svenska konditorlandslaget kontaktade oss när han skulle öppna sitt egna bageri – Brøderiet Borgskog på Prinsgatan 3 i centrala Göteborg.

Vi diskuterade olika lösningar för att kunna uppnå Fredriks högt ställda kvalitetskrav på bakverken.

Fredrik bestämde sig för en Revent One39S med underbyggd kyljäs samt en Revent däckugn med 3-däck.Fredrik gjorde mycket av renoveringen själv i sin lokal och fick till en jättebra lösning för bageriet och butiken.

Allt installerades av Paneas tekniker och Fredrik och Bella kunde starta sitt bageri på utsatt datum och sälja fantastiska och nyskapande bakverk till alla nöjda kunder.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.