Bageri

Brøderiet Borgskog

Kvalitet in i minsta detalj när Fredrik får bestämma

Vi på Panea är stolta över att Fredrik Borgskog känd från Svenska kocklandslaget och Svenska konditorlandslaget kontaktade oss när han skulle öppna sitt egna bageri – Brøderiet Borgskog på Prinsgatan 3 i centrala Göteborg.

Vi diskuterade olika lösningar för att kunna uppnå Fredriks högt ställda kvalitetskrav på bakverken.

Vårt uppdrag

Fredrik bestämde sig för en Revent One39S med underbyggd kyljäs samt en Revent däckugn med 3-däck. Fredrik gjorde mycket av renoveringen själv i sin lokal och fick till en mycketbra lösning för bageriet och butiken.

Allt installerades av Paneas tekniker och Fredrik och Bella kunde starta sitt bageri på utsatt datum och sälja fantastiska och nyskapande bakverk till alla nöjda kunder.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.