Bageri

da Matteo

Kvaliteten i fokus på da Matteo

da Matteo har på Magasinsgatan 17A i Göteborg ett kafé, bageri och rosteri. Här står hantverket i centrum och man kan se kaffe rostas och bröd bakas. Och det är just hantverket, ihop med kvalitet, som är fokus för da Matteos alla verksamheter.

När kafédelen växte och det vara dags att flytta bageriet till en intilliggande lokal så kontaktades Panea för hjälp med projektering och utrustning. Fokus var att kunna baka mer produkter men med fortsatt lika hög kvalitet som innan.

Vårt uppdrag

Panea fick förtroendet att leverera en Revent stickugn och en Lillnord 2-vagnars plug&play kyljäs tillsammans med en Sigma degblandare och en Teknostamap kavlingsmaskin.

Leveranstiden var pressad men tillsammans med Christofer och Thomas på da Matteo så lyckades Panea utföra montaget under utsatt tid.

Gör ett besök på något av da Matteos ställen i Göteborg och känn doften av nymalet kaffe och fantastiska bröd.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.