Bageri

Kvaliteten i fokus på da Matteo

da Matteo har på Magasinsgatan 17A i Göteborg ett kafé, bageri och rosteri. Här står hantverket i centrum och man kan se kaffe rostas och bröd bakas. Och det är just hantverket, ihop med kvalitet, som är fokus för da Matteos alla verksamheter.

När kafédelen växte och det vara dags att flytta bageriet till en intilliggande lokal så kontaktades Panea för hjälp med projektering och utrustning. Fokus var att kunna baka mer produkter men med fortsatt lika hög kvalitet som innan.

Panea fick förtroendet att leverera en Revent stickugn och en Lillnord 2-vagnars plug&play kyljäs tillsammans med en Sigma degblandare och en Teknostamap kavlingsmaskin.

Leveranstiden var pressad men tillsammans med Christofer och Thomas på da Matteo så lyckades Panea utföra montaget under utsatt tid.

Gör ett besök på något av da Matteos ställen i Göteborg och känn doften av nymalet kaffe och fantastiska bröd.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.