Bageri

Lindeberg Bageri & Konditori

Daniel ville förverkliga sin bild av det gamla franska bageriet

Vi fick äran att hjälpa Daniel Lindeberg som tidigare har drivit stjärnkrogen Frantzén/Lindeberg, jobbat på Edsbacka krog, Oaxen, NK-bageriet, Riddarbageriet,  Wienercaféet att öppna sin egna verksamhet, Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge. Målet med satsningen för Daniel var att skapa en lokal samlingsplats mitt i byn, ett vattenhål för vardagsglädje.

Paneas uppdrag

Unikt i projektet för Lindeberg i Orminge var att vi tillsammans med kund Daniel Lindeberg tog fram konceptet och designen för butiken och serveringen. Paneas Jörgen Mollgren ritade konceptet.

Utöver att ta fram konceptet för bageriet tillverkade och installerade vi även inredningen. Kunden önskade även vår hjälp med att bygga deras bageri och förse det med rätt utrustning, såsom tex kylbänkar. Vi ansvarade även för inredning till servering och butik.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Gullegårdens Glutenfria Bageri

Anna och Thore Fries hade en dröm att starta ett sommaröppet café i Byxelkrok på Öland där de sedan många år har ett sommarställe. Genom rekommendationer från nöjd kund kontaktade de Panea och tillsammans började drömmen om ett eget bageri ta form.

VÅRA CASE
Caffé Nero Ringvägen

Prisbelönt espresso och goda bakverk är vad du kan förvänta dig hos det italienska kaffeföretaget Caffé Nero. Under hösten 2022 slogs portarna upp för ett nytt café på Ringvägen 100 i Stockholm.