Bageri

Lindeberg Bageri & Konditori

Daniel ville förverkliga sin bild av det gamla franska bageriet

Vi fick äran att hjälpa Daniel Lindeberg som tidigare har drivit stjärnkrogen Frantzén/Lindeberg, jobbat på Edsbacka krog, Oaxen, NK-bageriet, Riddarbageriet,  Wienercaféet att öppna sin egna verksamhet, Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge. Målet med satsningen för Daniel var att skapa en lokal samlingsplats mitt i byn, ett vattenhål för vardagsglädje.

Paneas uppdrag

Unikt i projektet för Lindeberg i Orminge var att vi tillsammans med kund Daniel Lindeberg tog fram konceptet och designen för butiken och serveringen. Paneas Jörgen Mollgren ritade konceptet.

Utöver att ta fram konceptet för bageriet tillverkade och installerade vi även inredningen. Kunden önskade även vår hjälp med att bygga deras bageri och förse det med rätt utrustning, såsom tex kylbänkar. Vi ansvarade även för inredning till servering och butik.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.