CAFÉ & RESTAURANG

Magnus Johansson
Glass & Konfektyr

Vad kan vi säga? Alla pusselbitar föll på plats när vi fick i uppdrag att ta fram helhetskonceptet för den prisbelönta konditorns Magnus Johanssons nya verksamhet – Magnus Johansson Glass & Konfektyr (@majoglasskonfektyr). Det var ett rent nöje att få samarbeta med Magnus och Alexander Wolf från designbyrån Guringo, och vi kunde inte varit mer stolta över slutresultatet.

Men allting var inte glass och ballonger!

Inom ca tre månader, från december till februari, skulle vi alltså etablera en helt ny verksamhet och designa och inreda både en ny butiksfront och produktionslokal från grunden.

Vi behövde:

  • Ta fram ett unikt koncept
  • Skapa en tilltalande design
  • Restaurera, bygga och måla om lokalen
  • Leverera och installera nya chokladmaskiner, specialbyggda arbetsbänkar, kylar, frysar och en rad annan utrustning

Det var en snäv tidsram, speciellt med tanke på att projektet var över jul och corona gjorde sitt för att sätta käppar i hjulen. Som tur var hade vi Alexander med oss som vår vapendragare! Han hjälpte oss ta fram stora delar av butikens unika design som ni kan se resultatet av på bilderna.

Vi är stolta för uppdraget vi fick att hjälpa Magnus. Vill ni också bli inspirerade och smaka på Sveriges kanske bästa glass och konfektyr, kika in hos Magnus Johansson Glass & Konfektyr i Hammarby Sjöstad.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.