Bageri

Maison Cailllard Boulangerie & Pâtisserie

Maison Cailllard Boulangerie & Pâtisserie bjuder på resa till Frankrike i Göteborg

Jenny och Vincent Caillard ville förverkliga sin dröm om ett riktigt franskt bageri i Göteborg. De hittade en lämplig lokal på Mölndalsvägen 89 och kontaktade sedan Panea för hjälp med projekteringen.

Strax efter midsommar öppnade de sitt drömställe, Maison Caillard Boulangerie & Pâtis där det bakas äkta franska bakverk och bröd. Besök dom gärna för inspiration och idéer!

Vårt uppdrag

Panea tog fram ritningar och förslag på utrustning till komplett bageri och servering. Mestadels valdes bagerimaskiner från franska Bongard då de ville förstärka den franska touchen. Jenny och Vincent gillade idéerna och projektet kördes igång. Panea levererade och installerade utrustning både till bageriet och serveringen under en hektisk vecka och allt blev klart på utsatt tid.

Bongard Soleo M4 däckugn är hjärtat i bageriet där allt bröd bakas. I konditoriet står en Bongard Krystal varmluftsugn där de bakar fantastiska bakverk.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.