Bageri

Maison Cailllard Boulangerie & Pâtisserie
bjuder på resa till Frankrike i Göteborg

Jenny och Vincent Caillard ville förverkliga sin dröm om ett riktigt franskt bageri i Göteborg. De hittade en lämplig lokal på Mölndalsvägen 89 och kontaktade sedan Panea för hjälp med projekteringen.

Panea tog fram ritningar och förslag på utrustning till komplett bageri och servering.
Mestadels valdes bagerimaskiner från franska Bongard då de ville förstärka den franska touchen. Jenny och Vincent gillade idéerna och projektet kördes igång.

Panea levererade och installerade utrustning både till bageriet och serveringen under en hektisk vecka och allt blev klart på utsatt tid.

Bongard Soleo M4 däckugn är hjärtat i bageriet där allt bröd bakas. I konditoriet står en Bongard Krystal varmluftsugn där de bakar fantastiska bakverk

Strax efter midsommar öppnade de sitt drömställe, Maison Caillard Boulangerie & Pâtis där det bakas äkta franska bakverk och bröd. Besök dom gärna för inspiration och idéer!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.