Bageri

Maison Cailllard Boulangerie & Pâtisserie

Maison Cailllard Boulangerie & Pâtisserie bjuder på resa till Frankrike i Göteborg

Jenny och Vincent Caillard ville förverkliga sin dröm om ett riktigt franskt bageri i Göteborg. De hittade en lämplig lokal på Mölndalsvägen 89 och kontaktade sedan Panea för hjälp med projekteringen.

Strax efter midsommar öppnade de sitt drömställe, Maison Caillard Boulangerie & Pâtis där det bakas äkta franska bakverk och bröd. Besök dom gärna för inspiration och idéer!

Vårt uppdrag

Panea tog fram ritningar och förslag på utrustning till komplett bageri och servering. Mestadels valdes bagerimaskiner från franska Bongard då de ville förstärka den franska touchen. Jenny och Vincent gillade idéerna och projektet kördes igång. Panea levererade och installerade utrustning både till bageriet och serveringen under en hektisk vecka och allt blev klart på utsatt tid.

Bongard Soleo M4 däckugn är hjärtat i bageriet där allt bröd bakas. I konditoriet står en Bongard Krystal varmluftsugn där de bakar fantastiska bakverk.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Marias Chokladmakeri

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.