Marias chokladmakeri

Marias chokladmakeri satsar på Pomati tempereringsmaskiner

I över 15 år har Maria vid sidan av sitt yrke inom vården tillverkat chokladpraliner i sitt kök. Först 2021 bestämde hon sig för att förverkliga sin dröm och startade Marias Chokladmakeri AB.

Vårt uppdrag

Ungefär ett år efter uppstarten var det dags att skaffa en tempereringsmaskin. Valet föll till slut på två stycken Pomati T5 bordsmodeller. Pomati T5 är små helautomatiska tempereringsmaskiner för max 5 kg choklad per maskin 𑁋 perfekt för Marias behov! 

Med två olika T5 maskiner kan Maria arbeta med två olika sorters choklad samtidigt och vara mer flexibel och tidseffektiv. Vi hjälpte även Maria med finansieringen så att båda maskinerna kunde köpas samtidigt. 

Gör som Maria och kontakta oss för att effektivisera er verksamhet! Glöm inte heller att besöka Maria om ni har vägarna förbi Nora och köp en ask av Marias fantastiskt vackra chokladpraliner på Prästgatan 29.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.