Marias chokladmakeri

Marias chokladmakeri satsar på Pomati tempereringsmaskiner

I över 15 år har Maria vid sidan av sitt yrke inom vården tillverkat chokladpraliner i sitt kök. Först 2021 bestämde hon sig för att förverkliga sin dröm och startade Marias Chokladmakeri AB.

Vårt uppdrag

Ungefär ett år efter uppstarten var det dags att skaffa en tempereringsmaskin. Valet föll till slut på två stycken Pomati T5 bordsmodeller. Pomati T5 är små helautomatiska tempereringsmaskiner för max 5 kg choklad per maskin 𑁋 perfekt för Marias behov! 

Med två olika T5 maskiner kan Maria arbeta med två olika sorters choklad samtidigt och vara mer flexibel och tidseffektiv. Vi hjälpte även Maria med finansieringen så att båda maskinerna kunde köpas samtidigt. 

Gör som Maria och kontakta oss för att effektivisera er verksamhet! Glöm inte heller att besöka Maria om ni har vägarna förbi Nora och köp en ask av Marias fantastiskt vackra chokladpraliner på Prästgatan 29.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Stora Bageriet

Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.