Café & Restaurang

Noorii

Sushi med en västerländsk influens

På Noorii kan du avnjuta Temaki sushi, även känd som handrolls eller cone sushi, är en av de roliga och smarriga sätten att äta sushi på.

Paneas uppdrag: Helheten

I detta projekt ansvarade vi för att bygga en restaurang i en galleria. Sillrén Arkitekter AB ansvarade över att ta fram konceptet och designen för restaurangen, medan Panea ansvarade över att tillverka helheten baserat på arkitektens koncept.

Helheten innefattade att tillverka inredningen för serveringen, beställningsytan och övriga ytor som tillhörde restaurangen. Vi ansvarade även över att leverera och installera utrustning till restaurangen samt leverera entreprenad som VVS och el.

Det var ett riktigt spännande projekt att ta fram restaurangen Noorii baserat på de utmaningar som finns med att skapa ett koncept och ta fram inredning en öppen galleria-miljö som kräver hänsyn till övriga gäster samt kram från fastighetsägare.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Caffé Nero Ringvägen

Prisbelönt espresso och goda bakverk är vad du kan förvänta dig hos det italienska kaffeföretaget Caffé Nero. Under hösten 2022 slogs portarna upp för ett nytt café på Ringvägen 100 i Stockholm.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.