Bageri

Nybergs Hembageri & Konditori
utökar och öppnar även i Malmö

Bayram Altuntas som äger och driver framgångsrikt Nybergs Hembageri & Konditori i Stockholm ville utöka med ytterligare ett café och bageri.

Han hittade en jättefin lokal på Adelgatan 2 i Malmö och påbörjade renoveringen av lokalen. Bayram kontaktade Panea för att få hjälp med utrustning samt tankar kring produktionsflödet i bageriet.

Panea och Bayram (Tillsammans) diskuterades olika förslag på utrustningar där fokus låg på att kunna producera mycket och många produkter av hög kvalitet men på en begränsad yta.

Vi kom fram till att en Revent 726 enkelsticksugn samt en Revent Medium Compact däckugn med tre däck skulle täcka bakbehovet.
För att kunna jäsa produkter till dessa två ugnar valde Bayram en Revent plug&play kyljäs med plats för två stickvagnar då denna plug&play-modul endast är 81 cm bred vilket var mycket fördelaktigt.

Efter endat två dagars installation och lite provbak var Bayram redo att öppna sitt nya ställe. Stort grattis till utökningen av ”familjen”. Besök gärna Nybergs konditori på Adelgatan i Malmö.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.