Bageri

Nybergs Hembageri & Konditori

Nybergs Hembageri & Konditori utökar och öppnar även i Malmö

Bayram Altuntas som äger och driver framgångsrikt Nybergs Hembageri & Konditori i Stockholm ville utöka med ytterligare ett café och bageri.

Han hittade en jättefin lokal på Adelgatan 2 i Malmö och påbörjade renoveringen av lokalen. Bayram kontaktade Panea för att få hjälp med utrustning samt tankar kring produktionsflödet i bageriet.

Vårt uppdrag

Panea och Bayram (Tillsammans) diskuterades olika förslag på utrustningar där fokus låg på att kunna producera mycket och många produkter av hög kvalitet men på en begränsad yta.

Vi kom fram till att en Revent 726 enkelsticksugn samt en Revent Medium Compact däckugn med tre däck skulle täcka bakbehovet.
För att kunna jäsa produkter till dessa två ugnar valde Bayram en Revent plug&play kyljäs med plats för två stickvagnar då denna plug&play-modul endast är 81 cm bred vilket var mycket fördelaktigt.

Efter endat två dagars installation och lite provbak var Bayram redo att öppna sitt nya ställe. Stort grattis till utökningen av ”familjen”. Besök gärna Nybergs konditori på Adelgatan i Malmö.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.