Bageri

Olof Stenungsbageri

Anna förverkligar sin dröm

Anna K Sjögren, frilansande matjournalist sedan många år och alltid haft en dröm att få baka bröd i ett eget bageri på Öland. Anna kontaktade Panea och de tog tillsammans fram hur hennes drömbageri skulle utrustas och projekteras. Anna ville baka kalljäst stenugnsbakat bröd med mjöl från Öland. Hon bakar nu många av  sina produkter med Ölandsvete från Isgärde  kvarn på Öland. 

Vårt uppdrag

Vi fick förtroende att få leverera  hjärtat i bageriet – en Bongard Soleo EVO däck ugn som har ny touchpanel samt snygg design förutom de fantastiska bakegenskaperna. Panea levererade även Colia kylrum, Sigma  spiraldegblandare och ett Revent plug&play kyl jäsrum där man även kan kalljäsa degämnen med kontrollerad temperatur samt tillföra fukt.

I mitten av Juni öppnade Anna upp dörrarna  till Olof Stenugnsbageri på Västra Järnvägsga tan 45 i Borgholm. Där finns allt ifrån bullar och Croissanter till härligt matbröd. Namnet Olof tog Anna från sin farfars farfar som  levde hela sitt liv på Öland. Besök gärna Olof Stenugnsbageri i Borgholm och låt dig smaka och inspireras!

Gör som Olof Stenugnsbageri i Borgholm – kontakta oss om du också vill ha hjälp med att effektivisera eller planera ett nytt bageri eller konditori. Vår idé är enkel: att hjälpa till att starta bagerier, kafeér och restauranger; och se till att du som entreprenör får  den utrustning och inredning du verkligen behöver med rätt kvalitet. Om du har frågor om produktion eller inredning tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.