Bageri

Olof Stenungsbageri

Anna förverkligar sin dröm

Anna K Sjögren, frilansande matjournalist sedan många år och alltid haft en dröm att få baka bröd i ett eget bageri på Öland. Anna kontaktade Panea och de tog tillsammans fram hur hennes drömbageri skulle utrustas och projekteras. Anna ville baka kalljäst stenugnsbakat bröd med mjöl från Öland. Hon bakar nu många av  sina produkter med Ölandsvete från Isgärde  kvarn på Öland. 

Vårt uppdrag

Vi fick förtroende att få leverera  hjärtat i bageriet – en Bongard Soleo EVO däck ugn som har ny touchpanel samt snygg design förutom de fantastiska bakegenskaperna. Panea levererade även Colia kylrum, Sigma  spiraldegblandare och ett Revent plug&play kyl jäsrum där man även kan kalljäsa degämnen med kontrollerad temperatur samt tillföra fukt.

I mitten av Juni öppnade Anna upp dörrarna  till Olof Stenugnsbageri på Västra Järnvägsga tan 45 i Borgholm. Där finns allt ifrån bullar och Croissanter till härligt matbröd. Namnet Olof tog Anna från sin farfars farfar som  levde hela sitt liv på Öland. Besök gärna Olof Stenugnsbageri i Borgholm och låt dig smaka och inspireras!

Gör som Olof Stenugnsbageri i Borgholm – kontakta oss om du också vill ha hjälp med att effektivisera eller planera ett nytt bageri eller konditori. Vår idé är enkel: att hjälpa till att starta bagerier, kafeér och restauranger; och se till att du som entreprenör får  den utrustning och inredning du verkligen behöver med rätt kvalitet. Om du har frågor om produktion eller inredning tveka inte att kontakta oss

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Marias Chokladmakeri

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.