Bageri

Panem

Nygräddade croissants | Bageri och Konditori | Panea

Bröd och skådespel till folket

Gustaf Mabrouk har tillsammans med två kollegor öppnat sitt nya bageri med kök och servering på Stora Nygatan 26 i Gamla Stan i Stockholm. Namnet Panem syftar på det latinska ”Panem et Circenses” som betyder ungefär Bröd och skådespel till folket, vilket är vad man vill bjuda på. Passa på att hälsa på Panem i Gamla Stan nästa gång ni är i Stockholm och få lite ”Bröd och skådespel”.

Vårt uppdrag

Det var naturligt för Gustaf att kontakta oss som levererade och installerade samtlig bageriutrustning. I hjärtat av bageriet står en Revent One26 stickugn med skjutdörr, en Revent däckugn samt ett Revent plug’n play kyljässkåp för två vagnar.

Med hjälp av bageriutrustningen som levereades från oss på Panea produceras allt från de läckraste kondisbitarna till Levain och danskt rågbröd.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.