Bageri

Panem

Nygräddade croissants | Bageri och Konditori | Panea

Bröd och skådespel till folket

Gustaf Mabrouk har tillsammans med två kollegor öppnat sitt nya bageri med kök och servering på Stora Nygatan 26 i Gamla Stan i Stockholm. Namnet Panem syftar på det latinska ”Panem et Circenses” som betyder ungefär Bröd och skådespel till folket, vilket är vad man vill bjuda på. Passa på att hälsa på Panem i Gamla Stan nästa gång ni är i Stockholm och få lite ”Bröd och skådespel”.

Vårt uppdrag

Det var naturligt för Gustaf att kontakta oss som levererade och installerade samtlig bageriutrustning. I hjärtat av bageriet står en Revent One26 stickugn med skjutdörr, en Revent däckugn samt ett Revent plug’n play kyljässkåp för två vagnar.

Med hjälp av bageriutrustningen som levereades från oss på Panea produceras allt från de läckraste kondisbitarna till Levain och danskt rågbröd.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.