Bageri

Perfektion in i minsta detalj hos
Magnus Johansson Glass & Konfektyr

När Magnus väl hade bestämt sig för att öppna sin nya verksamhet med glass- och konfektyrtillverkning gick det snabbt. Panea kontaktades för att få tips och förslag.

Inom tre månader skulle vi etablera en helt ny verksamhet; Ta fram koncept och design samt bygga och inreda hela butiken och produktionslokalen. Panea levererade och installerade all inredning i butiken samt nya arbetsbänkar och maskiner i produktionslokalen. Bland annat en nyutvecklad chokladdrageringsmaskin från Pomati. Inget har lämnats åt slumpten – till och med bordsbenen i mässing är glassformade och designen leker med verksamhetens ”core business”.

Det var en snäv tidsram med tanke på att allt skulle göras mitt i en pandemi men vi lyckades och Magnus kunde ta över de färdiga lokalerna i tid i början av mars.

Vi är stolta för uppdraget vi fick att hjälpa Magnus. Vill ni också bli inspirerade och smaka på Sveriges kanske bästa glass och konfektyr, kika in hos Magnus Johansson Glass & Konfektyr i Hammarby Sjöstad.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.