Bageri

Peters konditori

Peters konditori investerar i effektivare ugnar

Peter och Christin Halldén, ägare till Peters konditori beläget vid vackra Skrea strand i Falkenberg hade funderingar på att byta ut sina befintliga ugnar för att få ett effektivare bageri.

De kontaktade Panea för att bolla sina ideer. Vi tog fram ett förslag samt offert på tänkbar utrustning. Enkelt och smidigt!

Vårt uppdrag

Vi på Panea gjorde ett besök för att dokumentera förutsättningarna för vår utrustning med tanke på intagning och installation. En skiss presenterades inom några dagar med en lösning bestående av ny Revent 726 enkelstickugn samt den nya däckugnen Bongard Soleo EVO med inlastare.Inlastaren besparar mycket arbetstid och den utför både inlastning av deg samt urtagning av bakade produkter.
Redan några veckor senare fick vi det stora nöjet att installera de nya ugnarna och tog även hand om uttagning av de befintliga ugnarna. Efter färdigställandet var det dags för provbakning vilket resulterade återigen i en mycket nöjd kund!

Åk gärna till Peters konditori i Falkenberg och provsmaka de utsökta produkterna bakade i Reventugn samt Bongard däckugn.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Marias Chokladmakeri

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.