Bageri

Peters konditori

Peters konditori investerar i effektivare ugnar

Peter och Christin Halldén, ägare till Peters konditori beläget vid vackra Skrea strand i Falkenberg hade funderingar på att byta ut sina befintliga ugnar för att få ett effektivare bageri.

De kontaktade Panea för att bolla sina ideer. Vi tog fram ett förslag samt offert på tänkbar utrustning. Enkelt och smidigt!

Vårt uppdrag

Vi på Panea gjorde ett besök för att dokumentera förutsättningarna för vår utrustning med tanke på intagning och installation. En skiss presenterades inom några dagar med en lösning bestående av ny Revent 726 enkelstickugn samt den nya däckugnen Bongard Soleo EVO med inlastare.Inlastaren besparar mycket arbetstid och den utför både inlastning av deg samt urtagning av bakade produkter.
Redan några veckor senare fick vi det stora nöjet att installera de nya ugnarna och tog även hand om uttagning av de befintliga ugnarna. Efter färdigställandet var det dags för provbakning vilket resulterade återigen i en mycket nöjd kund!

Åk gärna till Peters konditori i Falkenberg och provsmaka de utsökta produkterna bakade i Reventugn samt Bongard däckugn.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.