Bageri

Peters konditori investerar
i effektivare ugnar

Peter och Christin Halldén, ägare till Peters konditori beläget vid vackra Skrea strand i Falkenberg hade funderingar på att byta ut sina befintliga ugnar för att få ett effektivare bageri.

De kontaktade Panea för att bolla sina ideer. Vi tog fram ett förslag samt offert på tänkbar utrustning. Enkelt och smidigt!

Vi på Panea gjorde ett besök för att dokumentera förutsättningarna för vår utrustning med tanke på intagning och installation. En skiss presenterades inom några dagar med en lösning bestående av ny Revent 726 enkelstickugn samt den nya däckugnen Bongard Soleo EVO med inlastare.Inlastaren besparar mycket arbetstid och den utför både inlastning av deg samt urtagning av bakade produkter.
Redan några veckor senare fick vi det stora nöjet att installera de nya ugnarna och tog även hand om uttagning av de befintliga ugnarna. Efter färdigställandet var det dags för provbakning vilket resulterade återigen i en mycket nöjd kund!

Åk gärna till Peters konditori i Falkenberg och provsmaka de utsökta produkterna bakade i Reventugn samt Bongard däckugn.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.