CAFÉ & RESTAURANG

Porto Fino

Inslag av det klassiska och italienska 

Upplev en av Stockholms bästa italienska restauranger där den italienska marmorn står i fokus.

Vårt uppdrag

Konceptet för denna restaurang är ritat av kundens arkitekt, Sandra Kragnert på Sandra Kragnert Design. För att skapa ett unikt och tilltalande koncept har det, utöver den italienska marmorn, även adderats inredningsdetaljer och möbler från hela världen.

Vårt uppdrag i detta projekt var att driva projektet från vision till idé samt tillverka och installera all inredning såsom barer och andra specialbyggda designelement. Vi byggde även köket och installerade all köksutrustning samt ansvarade för all entreprenad som VVS, el och ytskikt som väggar, golv och tak.

I och med att restaurangen ligger i en väldigt gammal fastighet i Gamla Stan stod vi inför diverse olika utmaningar som ett gammalt hus innebär. För att möta fastighetens charmiga drag som sneda golv och väggar fick vi göra väldigt mycket specialdetaljer på plats för att det skulle passa.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.