CAFÉ & RESTAURANG

Porto Fino

Inslag av det klassiska och italienska 

Upplev en av Stockholms bästa italienska restauranger där den italienska marmorn står i fokus.

Paneas uppdrag

Konceptet för denna restaurang är ritat av kundens arkitekt, Sandra Kragnert på Sandra Kragnert Design. För att skapa ett unikt och tilltalande koncept har det, utöver den italienska marmorn, även adderats inredningsdetaljer och möbler från hela världen.

Vårt uppdrag i detta projekt var att driva projektet från vision till idé samt tillverka och installera all inredning såsom barer och andra specialbyggda designelement. Vi byggde även köket och installerade all köksutrustning samt ansvarade för all entreprenad som VVS, el och ytskikt som väggar, golv och tak.

I och med att restaurangen ligger i en väldigt gammal fastighet i Gamla Stan stod vi inför diverse olika utmaningar som ett gammalt hus innebär. För att möta fastighetens charmiga drag som sneda golv och väggar fick vi göra väldigt mycket specialdetaljer på plats för att det skulle passa.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Stora Bageriet

Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.