Quality Hotel Park i Södertälje

Säng på Quality Hotel Park Södertälje | panea

Nytt och uppfräschat konferenshotell i Södertälje

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt – renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

Vårt uppdrag

Projektet på Quality Hotel Park var omfattande och inkluderade utveckling av en ny konceptuell inriktning samt leverans av inredningslösningar. Vi ansvarade för möbler, belysning samt byggprojekt som omfattade bland annat elinstallationer, golvrenovering och målningsarbeten för 110 rum fördelat på fem våningar samt korridorer. Dessutom utvidgades restaurangen med en ny sektion som vi inredde och gav den befintliga sektionen en uppfräschning.

Vi är stolta över det förtroende som Quality Hotel Park visade oss och rekommenderar varmt att boka en hotellnatt när du besöker Södertälje nästa gång.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.