Quality Hotel Park i Södertälje

Säng på Quality Hotel Park Södertälje | panea

Nytt och uppfräschat konferenshotell i Södertälje

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt – renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

Vårt uppdrag

Projektet på Quality Hotel Park var omfattande och inkluderade utveckling av en ny konceptuell inriktning samt leverans av inredningslösningar. Vi ansvarade för möbler, belysning samt byggprojekt som omfattade bland annat elinstallationer, golvrenovering och målningsarbeten för 110 rum fördelat på fem våningar samt korridorer. Dessutom utvidgades restaurangen med en ny sektion som vi inredde och gav den befintliga sektionen en uppfräschning.

Vi är stolta över det förtroende som Quality Hotel Park visade oss och rekommenderar varmt att boka en hotellnatt när du besöker Södertälje nästa gång.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.